Mouse Pad sorum olucaktı

Mirlex

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
164
30 TL lik mouse pad le mutluyum.

pahalı bir şey lazım değil.

arkadaşlar bütçem fazla değil fakat çok arada kaldım mouse pad şu va 50 lira ve çok hoşuma gitti https://urun.n11.com/mouse-pad/xrades-12-cesit-70x30-xl-90x40-xxl-gaming-oyuncu-mousepad-P310828030 fakat sorduğum arkadaşlarım bunu alıcağına git Qck steel series olandan al diyorlar ama 100 lira sizce Qck mouspadler le bu mouse pad arasıında dağlar kadar fark varmıdır (e sporcu değilim sonuçta)
Gayet kaliteli arkadaşım kullanıyor.

30 TL lik mouse pad le mutluyum.

pahalı bir şey lazım değil.
dimi kankam 100 lira vermeye gerek yok
mouse da rival 3 mü logitech g 102 mi dicem rival 3 diceksin ama mouse da 300 lira fazla mı vermelimiyim fark varmı dağlar kadar

mouse da rival 3 mü logitech g 102 mi dicem rival 3 diceksin ama mouse da 300 lira fazla mı vermelimiyim fark varmı dağlar kadar

Rival 3 kesinlikle.

300 fazla bence alma. Üstüne ekleyip gaming gecesinde rival 710 alınır 400tl ye düşüyor.

xrades i mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aga 300 lira fazla değil mi e sporcu değilim oyunklarda gayet idare etmez mi 360 dönüşlerde felan

he bütçe zorlamak istemiyor isen G102 tabikide.

ya bakıyorum ailem askeri ücret zorlamamam lazım mağlum pandemi

Tamam uygun fiyatlısını al kardeşim en doğrusu.

Benimki Rival 110.

xrades i mi

aga 300 lira fazla değil mi e sporcu değilim oyunklarda gayet idare etmez mi 360 dönüşlerde felan (logitech g102)
G203 kullanıyorum. G102 ile aynı mouse. Çok iyi. Fazla para vermek istemiyorsan güvenebilirsin.

Oturur. Logitech G102 tam orta ayar mouse.

Geri