Neler Yeni

Yardım Mouse scroll tuşu zorlanıyor gibi

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
vladimiz putin
Kardeşim bilindik markaların dışına şaşma fare konusunda garantiye gönderebilirsin şuan sadece garanti değiştirirse değğiştirir. koşulsuz iade hakkın satın almandan itibaren 14 gün içinde bitiyor. 14 gün sonra koşul belirtmeden iade edemiyorsun.
anladım sağolun

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
771
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
anladım sağolun
Baktın almıyorlar geri garantiye gönder istersen göndermekle uğraşmiyim dersen sök kendin ( genelde eskisi gibi olmuyor.) metal parçaları yağlayıp kurula çok yağ sürme bu seferde kayış gibi oluyorlar.

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
vladimiz putin
Baktın almıyorlar geri garantiye gönder istersen göndermekle uğraşmiyim dersen sök kendin ( genelde eskisi gibi olmuyor.) metal parçaları yağlayıp kurula çok yağ sürme bu seferde kayış gibi oluyorlar.
yurtiçi kargoyla gönderin diyorlar faturasını çıkartıp. bende ürünün kendi kutusu var ama kargo kutusu vs yok onu nasıl halledicem?
Mesaj otomatik birleştirildi:

yurtiçi kargoyla gönderin diyorlar faturasını çıkartıp. bende ürünün kendi kutusu var ama kargo kutusu vs yok onu nasıl halledicem?
orda paketlerler mi ürün kutusunu?

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
771
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

orda paketlerler mi ürün kutusunu?
Kargo kutusunun evinde ne işi var zaten orda paketlerler

Top Bottom