Bende obsidian skatez var 1 aydır falan daha eksini görmedimbu nasıl mesela
![]()
X-Raypad Jade AIR - Universal Dot Skates (Yeşil)
Malzeme: 0.93 mm, %100 PTFE Paket içeriği: 40 Adet 6.5 mm Dot Skatez 2 adet alkollü mendil 2 adet yapışkan çıkarıcı mendilwraithesports.com
bakayım buna da saolBende obsidian skatez var 1 aydır falan daha eksini görmedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
X-Raypad Obsidian Mouse Skates
Malzeme: 0.8 mm, sert PTFE Universal Dot modelinde 40 adet dot skatez, Universal Donut modelinde 32 adet donut skatez, Modellere özel kesim paketler 2 set içermektedir. *Ninjutso Sora / Sora V2 modelinde 1 set Sora 4K, 1 set Sora V2 için skates içerirken Ninjutso Sora / Sora V2 (Universal)...wraithesports.com
hız istiyorsan alınabilir ama hızlı aşınıyor diye biliyorum. Bunu kullanıyorum fazlasıyla memnunum 2-3 ayda falan değiştiriyorum bir tık kontrol oluyor diğer ürünlerine göre ama bana göre hızlı yağ gibi kayıyor durmasınıda biliyor hybrid mousepadde kullanıyorumbu nasıl mesela
![]()
X-Raypad Jade AIR - Universal Dot Skates (Yeşil)
Malzeme: 0.93 mm, %100 PTFE Paket içeriği: 40 Adet 6.5 mm Dot Skatez 2 adet alkollü mendil 2 adet yapışkan çıkarıcı mendilwraithesports.com
obsidian alıcam gibi sanki hocam obsidian airin 1 tık hızlısı benim sens düşük yavaş kalıyorum bazenhız istiyorsan alınabilir ama hızlı aşınıyor diye biliyorum. Bunu kullanıyorum fazlasıyla memnunum 2-3 ayda falan değiştiriyorum bir tık kontrol oluyor diğer ürünlerine göre ama bana göre hızlı yağ gibi kayıyor durmasınıda biliyor hybrid mousepadde kullanıyorum
![]()
X-Raypad Obsidian AIR - Universal Dot Skates (Mor)
6.5 mm çapındaki Universal Dots, daha iyi kontrol ve ani duruş sağlar, ayrıca daha az ses çıkarır. Sert ve ince dokulu yüzeyi, sürtünmeyi artırarak frenleme gücünü yükseltir. Bu skates, kumaş ve cam mouse padleri için uygundur Malzeme: 0.8 mm, sert PTFE Paket içeriği: 40 adet dot skatez 2 adet...wraithesports.com
Muhtemelen skatez değiştiğinde senste değiştireceksin çok takma sens kısmına ayarlaması dert değil sensin çok düşük değilse control sktatesler bile iyiobsidian alıcam gibi sanki hocam obsidian airin 1 tık hızlısı benim sens düşük yavaş kalıyorum bazen
yok hocam 7-8 yıldır aynı sens 400dpi 1.77 sensMuhtemelen skatez değiştiğinde senste değiştireceksin çok takma sens kısmına ayarlaması dert değil sensin çok düşük değilse control sktatesler bile iyi
yok hocam 7-8 yıldır aynı sens 400dpi 1.77 sens
bakayım eyvObsidian alın hız kullandım 2. Haftadan sonra aşındı buna bak
![]()
X-Raypad Obsidian AIR - Universal Dot Skates (Mor)
6.5 mm çapındaki Universal Dots, daha iyi kontrol ve ani duruş sağlar, ayrıca daha az ses çıkarır. Sert ve ince dokulu yüzeyi, sürtünmeyi artırarak frenleme gücünü yükseltir. Bu skates, kumaş ve cam mouse padleri için uygundur Malzeme: 0.8 mm, sert PTFE Paket içeriği: 40 adet dot skatez 2 adet...wraithesports.com
xraypad obsidian alıcam gibi hocam teşekkürlerKırmızı en yavaşı oluyor genelde. Beyaz en hızlı, yeşil biraz daha hızlı, mor yavaş, kırmızı yavaş. Yavaşlıkta dayanma ömrü artıyor, hızda ise daha hızlı eskiyor. Hızlı ince yavaş kalın kısaca.
XRay-pad, KlasseGear ve Wraith skatezlerini denedim. Wraith en kötüsüydü. KlasseGear iş görse de XRay-pad çok daha iyi sadece onu söyleyeyim. Alınacaksa skatez tarafında fason üretimlere (Wraith, KlasseGear) bulaşmayın.
Wraith ve KlasseGear'a da tavsiyem abi bu kadar basit ürünlerde, XRay-pad kalitesinde ürün satın rahat olun insanlar beğenirse sonra da alır. Böyle kötü satınca sonraki üretimlere şans verme egrileri azalıyor.