Neler Yeni

Yardım Mouse sol click sağ clikten daha yüksek

Hyee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Ahmet Çınar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tıklamasında problem yoksa sorun oluşturmaz. Rahatsız ediyorsa iade edebiliyorsanız iade edin.
Tiklamada sıkıntı yok ama sanki daha yüksek duruyor orası temizlerken olmuş olabilir.Sizinki eşit mi?

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan
Bir sorun çıkarmaz.Eski mouse'um öyleydi 1.5 seneye yakın kullandım.Ama şu an kullandığım mouse'un yerleri eşit.

• Beğen
Reaksiyonlar: Hyee

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Tiklamada sıkıntı yok ama sanki daha yüksek duruyor orası temizlerken olmuş olabilir.Sizinki eşit mi?
Benim mouse asimetrik olduğu için bilmiyorum

1637231875810.png

• Beğen

Hyee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Ahmet Çınar
Bu videodaki ses ile aynı ses mi geliyor? Bir bakar mısın? Eğer farklı ise yaylarında sorun çıkmış olabilir garantiye gönderebilirsin. Logitech bu konuda çok iyidir.
Hocam sesde sağ biraz daha sessiz önden görünümü varmı mousenin?

Hyee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Ahmet Çınar
Sizinkinden daha fazla ses geliyorsa yaylarda bir sıkıntı olabilir. Önden görünüm derken? Video içerisinde mevcut ama anlayamadım demek istediğinizi
Videoya bakıp söylerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizinkinden daha fazla ses geliyorsa yaylarda bir sıkıntı olabilir. Önden görünüm derken? Video içerisinde mevcut ama anlayamadım demek istediğinizi
Hocam ses benimki gibi ama sanki onlarda sol click yüksek değil foto atayım mı daha iyi anlaşılır?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
Videoya bakıp söylerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ses benimki gibi ama sanki onlarda sol click yüksek değil foto atayım mı daha iyi anlaşılır?
Sesler arasında farkı cidden hissediyorsanız ve rahatsızsanız logitechle iletişime geçin ve mouseyi onlara yollayın, ya düzeltip yollarlar ya da değişim sağlarlar.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,896
Üyeler
161,161
Son üye
icebeeg
Top Bottom