Neler Yeni

Mouse taktığımda hiç bir şeye tıklayamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Berke Kılıç
Merhaba benim neredeyse 2 yıldır kullandığım bir Rampage Centaur marka bir mouseum var ve şu an o fareyi PC'ye taktığımda hiçbir yere basamıyorum laptop kullanıyorum touchpad bile çalışmıyor çıkartıyorum gene basamıyorum 1 hafta önce sadece PC açılırken Google kendi açılıyordu başlangıçtan engellememe rağmen daha sonra Google da gezinirken kendi kendine sekme açıp kapatmaya başladı bir süre sonra da oyunlarda kendi kendine ateş etmeye başladı. Şimdiyse ben PC'ye format attım her şeyi kurdum falan başka mouse la ama şimdi onu tekrar takınca gene basamadım zar zor gene format attım sorun mouse da mı yoksa PC de mi bilemiyorum şu an sıkıntısız kullanıyorum ama bir şey bilmeden tekrar o fareyi takmak istemiyorum. Boşu boşuna PC sıfırlayıp duramam. Aranızdan biri benim sorunumu yaşayıp veya bu konuyla alakalı bilgili kişiler bana yardım ederlerse sevinirim şimdiden teşekkürler.

NOT: Formattan sonra şimdi bu yazıyı atmadan önce bi kez daha taktım aynı sorun devam ediyor çıkarıp yeniden başlatınca şuanlık bi sıkıntı yok gibi.Ama takınca hala sıkıntı devam ediyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İbrahim Fidancıoğlu
Sorununu nasıl çözdün bende de aynı sorun var şuan çözemiyorum 1 haftadır yardımcı olur musun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,538
Üyeler
161,081
Son üye
tatlılimon