Mouse tercihi yardım

Reaksiyon skoru
0
Öncelikle merhaba 2 mouse arasında kaldım sizce hangisi alınır

Tam bütçen nedir

A9 alırdım ben. Eweadn güvenilir gelmiyor. Rastgele Temu'dan membran klavye yapan bi markadan bi anda dönüştürler.

İyzico 500tl cashback var
iyzico ya maalesef kayıt olmayacağım. kullanıcılar hep mağdur olmuş. şikayet var vs. bu mouse bakayım birde şey gördüm aj 179 pro diye bir mouse o nasıl sizce

iyzico ya maalesef kayıt olmayacağım. kullanıcılar hep mağdur olmuş. şikayet var vs. bu mouse bakayım birde şey gördüm aj 179 pro diye bir mouse o nasıl sizce
Aj179 pro kendim aktif olarak kullanıyorum güzel mouse iyzico kullanmayı beceremeyenler şikayet yazmış ben 10 dan fazla tel no ile hesap açıp faydalandım

Kampanyasız temudan alınmaz tr den daha pahalıya geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun atk a9 plus ile ne kadar önemli farkları var
A9 plus 800mah 1k+1k mouse click yumuşak a5 500mah kablolu 8k kablosuz 4k tekerleği daha iyi mouse click sert

A9 plus 800mah 1k+1k mouse click yumuşak a5 500mah kablolu 8k kablosuz 4k tekerleği daha iyi mouse click sertsen

A9 plus 800mah 1k+1k mouse click yumuşak a5 500mah kablolu 8k kablosuz 4k tekerleği daha iyi mouse click sert
seni uğraştırdım biliyorum ama var mı link alabileceğim

bence a9 almak yerine atk x1 se alabilirsin teknik özellikleri birebir aynı ama x1 de yüzeyde kaplama va bu kaplama uzun kullanımda mouse un yüzeyinde parlama yapmaz bence plus almayacaksan a9 alma

Geri