Mouse tercihi yardım

bence a9 almak yerine atk x1 se alabilirsin teknik özellikleri birebir aynı ama x1 de yüzeyde kaplama va bu kaplama uzun kullanımda mouse un yüzeyinde parlama yapmaz bence plus almayacaksan a9 alma
eweadn nasıl peki onunla ilgili yorumun var mı

eweadn nasıl peki onunla ilgili yorumun var mı
mcu su bilinmedik atk lardaki hem daha kaliteli hemde kablosuz bağlantısını huawei in teknolojisi sensörüde gayet iyi bence atk alın daha sağlam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mcusu ilk defa duydum se modeller alınmaz 3395se var 3370 den bile kötü
katılmıyorum sensör gayet güzel 3370 seviyesinde değil 3395 in biraz fazla güç tüketen versiyonu hemen hemen aşırı bi performans farkı yok aralarında se modeller alınır

mcu su bilinmedik atk lardaki hem daha kaliteli hemde kablosuz bağlantısını huawei in teknolojisi sensörüde gayet iyi bence atk alın daha sağlam

katılmıyorum sensör gayet güzel 3370 seviyesinde değil 3395 in biraz fazla güç tüketen versiyonu hemen hemen aşırı bi performans farkı yok aralarında se modeller alınır
İps olarak 3370 ile aynı acceleration olarak 3370 den kötü bu fiyata satılan bir şeyin bu özellikte olması kötü

Kampanyasız temudan alınmaz tr den daha pahalıya geliyor

A9 plus 800mah 1k+1k mouse click yumuşak a5 500mah kablolu 8k kablosuz 4k tekerleği daha iyi mouse click sert
Karar veremedim ya mouseu cs dışı kullanmıyorum digerlerinde hep gamepad csde performans farkı olur mu çok

Karar veremedim ya mouseu cs dışı kullanmıyorum digerlerinde hep gamepad csde performans farkı olur mu çok
dayı bende karar veremedim ya napıcam bilmiyorum.https://versus.com/tr/mouse şu sitenin verdiği değerler doğru mudur buraya göre mouse tercih edilebilir mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,445
Üyeler
183,431
Son üye
AntepLee00
Geri