Neler Yeni

mouse titreşim sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Yavuz
yaklaşık 6 ay önce trendyoldan aldıgım logitech g pro x superlight 2 mouse imleç titreme sorunu var mouseden elimi çekiyorum yaklaşık 15 20 sn sonra mousenin imleci kendi kendine titriyor steelseries qck prism 4xl modelini kullanıyorum mousepad olarak

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
yaklaşık 6 ay önce trendyoldan aldıgım logitech g pro x superlight 2 mouse imleç titreme sorunu var mouseden elimi çekiyorum yaklaşık 15 20 sn sonra mousenin imleci kendi kendine titriyor steelseries qck prism 4xl modelini kullanıyorum mousepad olarak
Gonder garantiye sifirini versinler

ubah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
ubah
support.logi.com ile iletişime geç yenisini göndersinler.

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
penta teknolojiden almıştım hafta içi garantiye göndericem fakat degişim yaparlar mı bilmiyorum tamir edip te gönderebilirler
Logitech elite modellerinde birebir degisim yapiyor arkadasim 2 kere sifirini aldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Logitech elite modellerinde birebir degisim yapiyor arkadasim 2 kere sifirini aldi
Mail at logitech e video ile beraber dönüş yapmalari en gec 1 hafta surer sonrasinda yenisini gönderirler

Shourd

80+ Gold
iade et

Shourd

80+ Gold
6 ay önce aldıgımı belirtmiştim bu sorun yeni oluşmaya başladı iade edemiyorum maalesef
ha pardon hızlı okudum kusura bakma o zaman garantiyi ara ve belirt durumu onlar zaten sen bişi yapmadıysan muhtemelen değişirler

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Yavuz

Mail at logitech e video ile beraber dönüş yapmalari en gec 1 hafta surer sonrasinda yenisini gönderirler
canlı destege yazdım şuan bekliyorum

ha pardon hızlı okudum kusura bakma o zaman garantiyi ara ve belirt durumu onlar zaten sen bişi yapmadıysan muhtemelen değişirler
ürünün içini açmadım bile skatezleri falan herşeyi orjinal geldigi gibi duruyor yeni farkettim bu durumu

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Ahmet Unsal
Hocam öncelikle garanti ile görüş sorununu anlatan video çek ve gönder. Onlarda muhtemelen kargo kodu verir sende gönderirsin. Muhtemelen değişim onayı çıkar.

Kullandığınız mouse piyasada üst segment bir model. 8K hz destekleme özelliği var. Eğer mousedan sıkıldıysanız değişim yapıldıktan sonra kapalı kutu olarak satabilirsiniz.

Önerilen gibi temu'dan Ajazz mouse veya farklı markalara yönebilirsiniz.

Top Bottom