Neler Yeni

mouse titreşim sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Yavuz

Hocam öncelikle garanti ile görüş sorununu anlatan video çek ve gönder. Onlarda muhtemelen kargo kodu verir sende gönderirsin. Muhtemelen değişim onayı çıkar.

Kullandığınız mouse piyasada üst segment bir model. 8K hz destekleme özelliği var. Eğer mousedan sıkıldıysanız değişim yapıldıktan sonra kapalı kutu olarak satabilirsiniz.

Önerilen gibi temu'dan Ajazz mouse veya farklı markalara yönebilirsiniz.
genelde valorant oynuyorum bu yüzden 8k hz ve 55 60 gram arası bi mouse tercih ettim memnundum şuana kadar ama bu titreşim olayı olmaya başlayana kadardı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Yavuz
öyle bir şey yok bu arada
önceden yurt dışından çok şey alırdım ama bi süredir almıyorum en son geçen ay kulaklık pedi almıştım 200tl mi ne vergi ödemiştim 360 tl lik ürüne ama garanti olaylarında nasıl işliyor vergi bilmiyorum

ubah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
ubah
önceden yurt dışından çok şey alırdım ama bi süredir almıyorum en son geçen ay kulaklık pedi almıştım 200tl mi ne vergi ödemiştim 360 tl lik ürüne ama garanti olaylarında nasıl işliyor vergi bilmiyorum
bu satın alma değil garanti kapsamında ücretsiz ürün gönderimi. Zaten teslimat yöntemi yazıyor. Bütün vergileri Logitech ödüyor.

K1Y0H1M3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Batın Rasim Dikoğlu
Instagram
https://www.instagram.com/k1y0h1m3/
Steam
https://steamcommunity.com/id/K1Y0H1M3/
Twitter
batrasoglu
Facebook
K1Y0H1M3
Discord
@k1y0h1m3
YouTube
K1Y0H1M3 - Batın Rasim Dikoğlu
Farklı yüzeylerde sonuçlar aynı ise cihazın sensörü arızalıdır.
Farklı yüzeylerde sonuç değişiyor ve normal çalışıyor ise mousepad yıpranmış olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Yavuz
Farklı yüzeylerde sonuçlar aynı ise cihazın sensörü arızalıdır.
Farklı yüzeylerde sonuç değişiyor ve normal çalışıyor ise mousepad yıpranmış olabilir.
qck prism 4xl modeli var koltukta falanda denedim 2 3 yüzeyde aynıydı

Top Bottom