bence alınabilir scyrox v6 öneririm. Claw tutuyorsan v8. 125 hz fps oyunu oynuyorsanız çok düşük. Sadece HZ den dolayı değil o mouseun sensörü de kötü. 60 IPS - 20G hızlanmaya sahip cidden kötü değerler. Bütçeniz kaç tl mouse önerelim.Sonuçta biri 125 Hz diğeri 1k. Performansları farklı
Hocam claws almayı düşünüyodum sensör kötü müdür, claws nexsus x1 in. 500 lira bütçem varbence alınabilir scyrox v6 öneririm. Claw tutuyorsan v8. 125 hz fps oyunu oynuyorsanız çok düşük. Sadece HZ den dolayı değil o mouseun sensörü de kötü. 60 IPS - 20G hızlanmaya sahip cidden kötü değerler. Bütçeniz kaç tl mouse önerelim.
Hocam hemen hemen yanı biraz daha iyi sadece. Bence para biriktirin biz size öneri yaparız.Claws nexsus x1 sensörü kötü demi hocam 300 lira gibi bir fiyatta görmüştümde
O paralara alacağın mouse dan hayır gelmez . En düşük Vxe R1 Se+ almaya bak . Hatta bunu alıp iyzico ile ödersen 500 TL geri ödeme yapıyor . Üye olcaksın sadece .Claws nexsus x1 sensörü kötü demi hocam 300 lira gibi bir fiyatta görmüştümde
doğrudur anlaşıldı.Claws nexsus x1 sensörü kötü demi hocam 300 lira gibi bir fiyatta görmüştümde
Öyle bir başlık açmışsın ki ben mouse'u hobi olarak al-sat yapıyordum. Bi ara üst segment 3 adet mouse vardı elimde. Kendimi enayi gibi hissettim :|Arkadaşlar kullandığım bir mouse var sorunsuz çalışıyor rampage Miracle m2, ben bundan daha iyi bir mouse a geçiş yapmayı düşünüyorum 1k hz lik. Sizce gereksiz olur mu elimdekini mi kullanayım yenisini mi alayım