Mouse varken mouse alınır mı?

YasinMKC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,101
Arkadaşlar kullandığım bir mouse var sorunsuz çalışıyor rampage Miracle m2, ben bundan daha iyi bir mouse a geçiş yapmayı düşünüyorum 1k hz lik. Sizce gereksiz olur mu elimdekini mi kullanayım yenisini mi alayım

Sonuçta biri 125 Hz diğeri 1k. Performansları farklı
bence alınabilir scyrox v6 öneririm. Claw tutuyorsan v8. 125 hz fps oyunu oynuyorsanız çok düşük. Sadece HZ den dolayı değil o mouseun sensörü de kötü. 60 IPS - 20G hızlanmaya sahip cidden kötü değerler. Bütçeniz kaç tl mouse önerelim.

bence alınabilir scyrox v6 öneririm. Claw tutuyorsan v8. 125 hz fps oyunu oynuyorsanız çok düşük. Sadece HZ den dolayı değil o mouseun sensörü de kötü. 60 IPS - 20G hızlanmaya sahip cidden kötü değerler. Bütçeniz kaç tl mouse önerelim.
Hocam claws almayı düşünüyodum sensör kötü müdür, claws nexsus x1 in. 500 lira bütçem var

Hocam bütçelerdeyseniz. Şu anlık almayın biriktirin parayı. Öyle alın.

Yüksekten düşüğe geçsen mantıksız olurdu da, düşükten yükseğe geçmek neden alınmasın?

Claws nexsus x1 sensörü kötü demi hocam 300 lira gibi bir fiyatta görmüştümde
O paralara alacağın mouse dan hayır gelmez . En düşük Vxe R1 Se+ almaya bak . Hatta bunu alıp iyzico ile ödersen 500 TL geri ödeme yapıyor . Üye olcaksın sadece .

Arkadaşlar kullandığım bir mouse var sorunsuz çalışıyor rampage Miracle m2, ben bundan daha iyi bir mouse a geçiş yapmayı düşünüyorum 1k hz lik. Sizce gereksiz olur mu elimdekini mi kullanayım yenisini mi alayım
Öyle bir başlık açmışsın ki ben mouse'u hobi olarak al-sat yapıyordum. Bi ara üst segment 3 adet mouse vardı elimde. Kendimi enayi gibi hissettim :|
Ama şahsen alınır. şu an bile elimde yedek mouse var

Ben sadece kabloludan, kablosuza geçeceksem alırdım mouse.

Geri