Bütçe sorunum yok ama gereksiz pahalı olmasınada gerek yok. oynadığım oyunlar Genel olarak fps. Cs valorant pubg oynuyorum arada nadirren lol tft metin2 oynuyorum. BEYAZ OLMASI ŞART VE SESSİZ OLSUN KLAVYE
Bu klavyemi mouse mi hocam hiç duymadımsikakeyb hm66 - wraith
O mouse iyi midir? Ve akkoda mekanik swich de var manyetik se var sanırım manyetik olanda fps için özellikler varmış doğru mugaminggenden akko modellerine bakabilirsin klavye için mouse önerim vxe mad r olur hafif ve 8khz destekli bir mouse yakışır oynadığın oyunlara
düşük bütçede manyetik alma bence mekanik devam ve evet mouse iyi omron switchler nordic mcu 8khz falan afet gibi mouse tek sıkıntısı bataryası biraz düşük yemeğe falan gittiğinde şarja takarsın çözersin olayıBu klavyemi mouse mi hocam hiç duymadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
O mouse iyi midir? Ve akkoda mekanik swich de var manyetik se var sanırım manyetik olanda fps için özellikler varmış doğru mu
Klavye. Gateron jade switch var. Alabileceğin en iyi klavye. hem de beyaz.Bu klavyemi mouse mi hocam hiç duymadım
O mouse iyi midir? Ve akkoda mekanik swich de var manyetik se var sanırım manyetik olanda fps için özellikler varmış doğru mu
Hocam bütçem düşük değil büe sorunum yok yazdım en başa gördünüz mü bilmiyorum amadüşük bütçede manyetik alma bence mekanik devam ve evet mouse iyi omron switchler nordic mcu 8khz falan afet gibi mouse tek sıkıntısı bataryası biraz düşük yemeğe falan gittiğinde şarja takarsın çözersin olayı
Link yollar mısın bakmam içinKlavye. Gateron jade switch var. Alabileceğin en iyi klavye. hem de beyaz.
Hocam bütçem düşük değil büe sorunum yok yazdım en başa gördünüz mü bilmiyorum ama
Link yollar mısın bakmam için
utmuşum sanırım tam veya %75 olacak f tuşları filan olacak yani![]()
Sikakeyb Castle HM66 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Ozaman bu klavyenin abisini al hm80. Gerçi onun kasası tam beyaz değil , gri.Hocam demeyi un
utmuşum sanırım tam veya %75 olacak f tuşları filan olacak yani
Baktımda rengi kötü duruyor beyaz desen tam beyaz değil eski klavye gibi retro dedikleri. Akkolar mı daha iyi bu mu? Akko moonsgreek miydi neydiOzaman bu klavyenin abisini al hm80. Gerçi onun kasası tam beyaz değil , gri.
gecikme olarak sika daha iyi ama estetiğe daha çok önem veriyorsan akko al geçBaktımda rengi kötü duruyor beyaz desen tam beyaz değil eski klavye gibi retro dedikleri. Akkolar mı daha iyi bu mu? Akko moonsgreek miydi neydi
Gecikme onlarda da heralde 8 k hz filan vardı heralde emin değilim amagecikme olarak sika daha iyi ama estetiğe daha çok önem veriyorsan akko al geç