Merhabalar başlıktaki gibi klavye ve mouse kötü olsa mesela ben şu anda ofis klavye mouse kullanıyorum oyuncu klavyesi alsam hissiyattan başka değişim olur mu mesela fare kötü oldupundan cs de vuruş kaçırılır mı?
evet etkiler mesela mousedeki g değeri dusuk olursa ani donus yapamazsinMerhabalar başlıktaki gibi klavye ve mouse kötü olsa mesela ben şu anda ofis klavye mouse kullanıyorum oyuncu klavyesi alsam hissiyattan başka değişim olur mu mesela fare kötü oldupundan cs de vuruş kaçırılır mı?
Kaç lira bandına çıkılmalı fark etmesi içinevet etkiler mesela mousedeki g değeri dusuk olursa ani donus yapamazsin
mesela mouse için 1.5k civarı fazlasıyla yeterli olurKaç lira bandına çıkılmalı fark etmesi için
1.5 2.5 arası ideal.Kaç lira bandına çıkılmalı fark etmesi için
1.5 bin lira mı?1.5 2.5 arası ideal.
evet1.5 bin lira mı?
Ama siz o mouseye alışkınsınız ben bu mausu bayadır kullanıyorumtabii ki etkiler zaten ben şimdi kullandığım mouse la 20 vuruyosam ofis mouse a geçersem yarısını zor vururum
olsun hocam mouse tepkime süreleri sensörü vs vs zaten iyi bir mouse kullanırsanız anlarsınız eğer ofis mouse kullanıyorsanız 300-400 liralık bir mouse bile fark ettirir sizeAma siz o mouseye alışkınsınız ben bu mausu bayadır kullanıyorum
Yani etkiler ama ciddi bir dönüşüm beklemeyin iş yine sizde bitiyor.Merhabalar başlıktaki gibi klavye ve mouse kötü olsa mesela ben şu anda ofis klavye mouse kullanıyorum oyuncu klavyesi alsam hissiyattan başka değişim olur mu mesela fare kötü oldupundan cs de vuruş kaçırılır mı?
Peki temudakiler virüslü olur muolsun hocam mouse tepkime süreleri sensörü vs vs zaten iyi bir mouse kullanırsanız anlarsınız eğer ofis mouse kullanıyorsanız 300-400 liralık bir mouse bile fark ettirir size