uzun mouse pad varmı önerebileceğin peki uzun olursa daha iyi olur bide 160 tl çok daha ucuz olursa daha iyi olur160 ₺ MousePad = LİNK
Mouse hakkında önerebileceğim bir şey yok. Eğer bu mouse pad bana fazla gelir dersen OMEN 100 mousepad da iyi ve fiyatı bütçe dostudur
bir tık küçüğü vardı bunların 70x30 du sanırım o yok mu ?büyük boyut kullanıyorsan mouse pad kesinlikle öneririm
![]()
Uzun için bunu öneririm. Yeğenim kullanıyor LİNKİuzun mouse pad varmı önerebileceğin peki uzun olursa daha iyi olur bide 160 TL çok daha ucuz olursa daha iyi olur
xrades neden amazonda yok ya güzel duruyor aklımda bu marka vardı zaten ama amazonda kod olduğu için ordan alayım istiyorum olmadı bunu alırımUzun için bunu öneririm. Yeğenim kullanıyor LİNKİ
mouse önerin varmı peki ?büyük boyut kullanıyorsan mouse pad kesinlikle öneririm
![]()
rival 3 kullanmıştım 1,5 seneden fazla öneririm bütçene uyuyor galibaxrades neden amazonda yok ya güzel duruyor aklımda bu marka vardı zaten ama amazonda kod olduğu için ordan alayım istiyorum olmadı bunu alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
mouse önerin varmı peki ?