mouse ve mouse pad onerisi

buğra67

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
107
Toplam 4500 tl bütçem var mouse olarak bir önerim var

Bunu düşünüyorum ama. mousepad hakkında bir düşüncem yok

o mouse benim de listemde herkes öneriyor. o siteden veya klassegear mı neydi herkes oralardan alıyor kaliteli diye biliyorum mousepadleri ben klassegeardan aldm guzel

o mouse benim de listemde herkes öneriyor. o siteden veya klassegear mı neydi herkes oralardan alıyor kaliteli diye biliyorum mousepadleri ben klassegeardan aldm guzel
Sence alayım mı o mouseyi

mouse mükemmel bende siyahını alacağım ilerleyen zamanda kutu şekli bile havalı ürünün kendisi muazzam zaten bu mouse 3k desen mousepadde direk wraithten spirit of aim al 1500 TL 4500 olur biraz geçer ama bütçene layık bir sepet olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: Bet'

PixArt 3950 sensör zaten şuan alınabilecek en iyi mouselarda olan bir sensör. Mouse kesinlikle alınır. Mouse pad nasıl bir boyut istiyorsun?
Klasse vs'de kullandım rulo gelmesi, ağır kokusu ve çok çabuk yüzey kalitesini kaybetmesinden dolayı kare mousepad istersen 50x50'de hybrid istersen indirimde varken kensei katana veya wraith soa pro'ya bakmanı öneririm.
https://kensei.gg/collections/katana-serisi
Sonuç: 700 tl farka değmez kensei al geç.

PixArt 3950 sensör zaten şuan alınabilecek en iyi mouselarda olan bir sensör. Mouse kesinlikle alınır. Mouse pad nasıl bir boyut istiyorsun?
Klasse vs'de kullandım rulo gelmesi, ağır kokusu ve çok çabuk yüzey kalitesini kaybetmesinden dolayı kare mousepad istersen 50x50'de hybrid istersen indirimde varken kensei katana veya wraith soa pro'ya bakmanı öneririm.
https://kensei.gg/collections/katana-serisi
Sonuç: 700 tl farka değmez kensei al geç.
Bu iyi mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,832
Üyeler
186,251
Son üye
blent
Geri