Yardım Mouse ve Mousepad Önerisi

2.5K bütçede A9 Plus almak -_-
Tutuş seklini sordum en kötü atk serisine bakılır dedim hocam plusda demedim
pardon plus sandım
Sıkıntı yok hocam .d
her konuya a9 plus yazan bir iki tip var onlardan sandım onlara karşı çok doluyum
Bende hocam haklısınız ama zaten belirttim yazarken tutuş seklini bilseydim başka biseylerde oneriridim herşeye A9 yazıyorlar bende biraz öyle gozukmus bolabilirim ama
Önceki konuda wraithden yana fikrimi ve olayları açıkladım wraith BANA KALIRSA kalitesiz ver güvencesi olmayan bir reklam markası sadece

tutuş şeklim TUF M3 AURA GEN1 ile tam uyumlu ona uygun bişey önerirseniz sevinirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe ne? Renk seçimi ne? Donanım tercihiniz var mı? Şekil olarak en son hangi mousedan memnun kaldınız?
konuda ihtiyacınız olan herşeyi yazmışım zaten hocam
m3 aura kullanıyorum ama scroll arada git gel yapıyor 4. yıla giricez aslanla

Önceki konuda wraithden yana fikrimi ve olayları açıkladım wraith BANA KALIRSA kalitesiz ver güvencesi olmayan bir reklam markası sadece

tutuş şeklim TUF M3 AURA GEN1 ile tam uyumlu ona uygun bişey önerirseniz sevinirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

konuda ihtiyacınız olan herşeyi yazmışım zaten hocam
m3 aura kullanıyorum ama scroll arada git gel yapıyor 4. yıla giricez aslanla

A9 Pro'yu seçin

A9 Pro'yu seçin

ya okuduğunu anlamıyorsun ya da bilerek yapıyorsun arkadaşım ne yazmışım oraya

ya okuduğunu anlamıyorsun ya da bilerek yapıyorsun arkadaşım ne yazmışım oraya
Ne yazmışsın tam olarak?
Wraith istememişsin ben Wraith attım ama yanına başka bir sitede attım. Mouse’unu söylemişsin attığın mouse ergo ve bu bütçede ergo mouse yok olsa atardım.

Daha farklı ne yazdığını merak ediyorum

Ne yazmışsın tam olarak?
Wraith istememişsin ben Wraith attım ama yanına başka bir sitede attım. Mouse’unu söylemişsin attığın mouse ergo ve bu bütçede ergo mouse yok olsa atardım.

Daha farklı ne yazdığını merak ediyorum
ayrıca uzun ömürlü bir mousepad önerisi istiyorum uzun yıllardır uygun fiyatlı 90x40 mousepad kullanıyorum bi değişiklik olsun istiyorum .
Çok uçmak istemiyorum asla bir mousepade 1k ve o civarda para vermek istemiyorum

yazmışım daha ne lazım anlamıyorum bir model tutturmuşsunuz herkese aynı mouseu öneriyorsunuz

ayrıca uzun ömürlü bir mousepad önerisi istiyorum uzun yıllardır uygun fiyatlı 90x40 mousepad kullanıyorum bi değişiklik olsun istiyorum .
Çok uçmak istemiyorum asla bir mousepade 1k ve o civarda para vermek istemiyorum

yazmışım daha ne lazım anlamıyorum bir model tutturmuşsunuz herkese aynı mouseu öneriyorsunuz
2,5K bütçem var yazmışsın zaten bu bütçede 2 modle var biri a950 wing diğeri a9 pro hep bunu atmayıp ne atayım? 2,5K bütçesi olana x1 v2 mi atayım?

2,5K bütçem var yazmışsın zaten bu bütçede 2 modle var biri a950 wing diğeri a9 pro hep bunu atmayıp ne atayım? 2,5K bütçesi olana x1 v2 mi atayım?
ya canım benim mouse için bütçe 2.5k esneyebilir sorun yok,mousepad konusunda yazdığımı oku sen ne atmışsın ona bak xradeste karar kıldım zaten arkadaş attı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,580
Üyeler
196,997
Son üye
burak2911
Geri