Çözüldü✓ Mouse ve Mousepad önerisi

Vegien

80+
Reaksiyon skoru
49
Mouse kesinlikle 3 tuş olmalı. Bütçede sorun yok yeter ki 3 tuş kaliteli bir mouse olsun. Piyasadaki bütün mouselar ölüsü 5-6 tuştan başlıyor. Yağ gibi kayan bir mousepad lazım bir de. Büyük olmasına gerek yok işlevsel mouse altında kaysın yeterli

Mouse kesinlikle 3 tuş olmalı. Bütçede sorun yok yeter ki 3 tuş kaliteli bir mouse olsun. Piyasadaki bütün mouselar ölüsü 5-6 tuştan başlıyor. Yağ gibi kayan bir mousepad lazım bir de. Büyük olmasına gerek yok işlevsel mouse altında kaysın yeterli
mousepad olarak artisan hien veya bunu öneririm testlerine bakabilirsin yağ gibi demek bile az kalıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: f13x
mousepad olarak artisan hien veya bunu öneririm testlerine bakabilirsin yağ gibi demek bile az kalıyor
mouse 3 tuş değil hocam teşekkürler yine de
Post automatically merged:

Size göre mi bilmiyorum fakat ben bunu kullanıyorum ve memnunum.
fazla büyük ya

kullanamıyorum beni rahatsız ediyor yoksa daha iyidir
hocam o tuşlar google sekmelerinde gezmek için artık standart oldu çok ararsınız daha. kaliteli mouselerin hepsinde 4-5 tuş var

Yağ gibi kayan mouse istiyorsanız skatez değişimi yaparak yapabilirsiniz.

G Pro X Superlight+ Wraith skatez öneririm.
Ninjutsu Katana Superlight+ Wraith skatez bunuda öneririm bütçen yetirsa kesinlikle alınabilir.

Mousepad olarakta Endgame MPC450 saf hız mousepad olarak biliyorum ve alışması zor ama bence hibrit (yarı speed yarı control) olması daha iyi o yüzden Klasse Huoyun Longteng

Skatez değişimi yaparken mouse'una uygun skatez aldığına dikkat et, sonra paran boşa gitmesin.

Son düzenleme:
Kendi sitesinden 1200e geliyo katana bide wraith cosmic pad sari sitede var 700e sıfır siyah renk onu kap direk mis

Geri