Mouse kesinlikle 3 tuş olmalı. Bütçede sorun yok yeter ki 3 tuş kaliteli bir mouse olsun. Piyasadaki bütün mouselar ölüsü 5-6 tuştan başlıyor. Yağ gibi kayan bir mousepad lazım bir de. Büyük olmasına gerek yok işlevsel mouse altında kaysın yeterli
Mouse kesinlikle 3 tuş olmalı. Bütçede sorun yok yeter ki 3 tuş kaliteli bir mouse olsun. Piyasadaki bütün mouselar ölüsü 5-6 tuştan başlıyor. Yağ gibi kayan bir mousepad lazım bir de. Büyük olmasına gerek yok işlevsel mouse altında kaysın yeterli
mouse 3 tuş değil hocam teşekkürler yine demousepad olarak artisan hien veya bunu öneririm testlerine bakabilirsin yağ gibi demek bile az kalıyor![]()
Ninjutso Katana Superlight Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Ninjutso Katana Superlight Kablosuz Optik Oyuncu Mouse fiyatlarını Akakçe ile takip et! Ninjutso Katana Superlight Kablosuz Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Endgame Gear Mpc450 - Gaming Mousepad - Cordura - Stealth Edition - Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Endgame Gear Mpc450 - Gaming Mousepad - Cordura - Stealth Edition - Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Endgame Gear Mpc450 - Gaming Mousepad - Cordura - Stealth Edition - Siyah özelliklerini incele, 939,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
fazla büyük ya![]()
Xrades Siyah 90x40 Cm Xxl Gamings Oyuncu Mousepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xrades Siyah 90x40 Cm Xxl Gamings Oyuncu Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Size göre mi bilmiyorum fakat ben bunu kullanıyorum ve memnunum.
hocam 4 tuş daha iyi değil mimouse 3 tuş değil hocam teşekkürler yine de
Ben zaten PC masamı kaplasın diye almıştım, öyle de oldu.fazla büyük ya
kullanamıyorum beni rahatsız ediyor yoksa daha iyidirhocam 4 tuş daha iyi değil mi
hocam o tuşlar google sekmelerinde gezmek için artık standart oldu çok ararsınız daha. kaliteli mouselerin hepsinde 4-5 tuş varkullanamıyorum beni rahatsız ediyor yoksa daha iyidir
Kendi sitesinden 1200e geliyo katana bide wraith cosmic pad sari sitede var 700e sıfır siyah renk onu kap direk misMouse kesinlikle 3 tuş olmalı. Bütçede sorun yok yeter ki 3 tuş kaliteli bir mouse olsun. Piyasadaki bütün mouselar ölüsü 5-6 tuştan başlıyor. Yağ gibi kayan bir mousepad lazım bir de. Büyük olmasına gerek yok işlevsel mouse altında kaysın yeterli