Yardım Mouse ve Mousepad önerisi

büyük mouse pad bakıyorum bunun gibi https://www.amazon.com.tr/Grupo-Eri...usepad&qid=1683199403&sprefix=,aps,124&sr=8-4

forumda darmoshark ve ajazz kavgası vardı :D orda görmüştüm darmoshark malzeme kalitesi olarak kötü deniliyordu bilginiz var mı?

Valla sizleride rahatsız ettim uğraştırdım kusura bakmayın bu ekonomide bir aldınmı bir daha alamıyorsun o yüzden karar verilmiyor :D

Olum çok değişik bi adamsın avösdomvbgfdkjsfdlkmb
Kanka ben de geçen haftalarda abartmışım broadzy sövünce biraz doldum mouse'a, sonra o kadar sövdükten sonra broadzy'nin 50 dolara en iyi mouselar videosunda görünce şaşırdım, redditte araştırmaya gittim ve mouse gayet beğenilmişti...

Ben de abarttım yani asffsa

Kanka ben de geçen haftalarda abartmışım broadzy sövünce biraz doldum mouse'a, sonra o kadar sövdükten sonra broadzy'nin 50 dolara en iyi mouselar videosunda görünce şaşırdım, redditte araştırmaya gittim ve mouse gayet beğenilmişti...

Ben de abarttım yani asffsa
Ben millete öneremiyordum kızgın atıp kötüleyeceksin diye yav. Kullandığım halde inandıramamıştım sana ama kanka biri yumruk atmış kırılmış alınmaz(!)

Ben millete öneremiyordum kızgın atıp kötüleyeceksin diye yav. Kullandığım halde inandıramamıştım sana ama kanka biri yumruk atmış kırılmış alınmaz(!)
Bu arada yumrukta kırılıyorsa alınmaz harbi yumruk ne la üstünde tepinse okeyim.

Mousepad olarak bunu öneririm. İnsanlar pek beğenmiyor ama ben memnunum. 90x40 ve belli bir kalitenin üstünde, güncel fiyatı 240 lira

Ekler

• Screenshot_2023-05-04-19-10-38-25_b5f6883d2c20a96c53babc0b4ac88108.jpg
    Screenshot_2023-05-04-19-10-38-25_b5f6883d2c20a96c53babc0b4ac88108.jpg
    586.9 KB · Hit: 44
Geri