Mousem Bozuldu!!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
İlk defa acil yardım diye başlık attım.
Yardım etmeye çalıştıkları şeyler aşırı basit. Herkesin aklına gelecek şeyler.
USB girişine üfle tak çıkar diyorlar.
O zaman kibarca " Denedim ama olmadı" yazabilirsin.

yani tekerlek çalışıyorsa ama imleç hareket etmiyosa sorun SENSÖR olabilir. @John Marston

" Olum sen çok zekisin. Ya hadi git başka yere " Bunun yerine bunu yazabilirsin.
O zaman kibarca " Denedim ama olmadı" yazabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hem zaman kaybetmemiş olur, üslubunu korumuş olursun. Nasıl fikir. Hem de insanlardan kendini soğutmazsın.

3200 Tane mesaj atmışsın forumda ama hala başlığa "Acil, yardım" vs. şeylerin yazılmasının yasak olduğunu anlayamamışsın. Ayrıca yardım etmeye çalışanlar ile bu şekilde konuşma.
Buna yardım edende suç zaten dayı Sen söyle tak çıkar yap genelde düzelir dedim basit şeyler yazmayın diyor Herhalde sensörünü sök sonra tekrar lehimle dememizi bekilyor basit cevap istemediğine göre

Buna yardım edende suç zaten dayı Sen söyle tak çıkar yap genelde düzelir dedim basit şeyler yazmayın diyor Herhalde sensörünü sök sonra tekrar lehimle dememizi bekilyor basit cevap istemediğine göre
aynen . İlk akla gelen bunlar.

Pili bitmiş olabilir birde aşağıdaki kırmızı lazer yanıyor mu ?

Yardım edeceğim diye girdim ama kaba olduğun için yardım etmiyorum görüşürüz kuralları okuyup ve üslubunu düzeltip geri gelmeni istiyoruz.
adama tak çıkar yazmışlar çok normal bir kaç kez vur çalışır yazmaları bile daha mantıklı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,437
Üyeler
197,464
Son üye
FR13NDS
Geri