Mousem tutukluluk yapıyor

Reaksiyon skoru
1
Selam arkadaşlar rampage shine mouseye sahibim ve mousem bi anda bozuluyor sonra tekrardan düzeliyor ve tekrar bozuluyor birçok kez servise götürdüm fakat orada sıkıntısız çalışıyor fakat ben evde bir türlü düzgün kullanamiyorum sorun ne olabilir birkaç bir şey denedim fakat olmuyor yardımcı olur musunuz

Silah mı bu :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selam arkadaşlar rampage shine mouseye sahibim ve mousem bi anda bozuluyor sonra tekrardan düzeliyor ve tekrar bozuluyor birçok kez servise götürdüm fakat orada sıkıntısız çalışıyor fakat ben evde bir türlü düzgün kullanamiyorum sorun ne olabilir birkaç bir şey denedim fakat olmuyor yardımcı olur musunuz
Benımde böyle oldu mouse ugrastım baya içini falan temizledim ama olmadı değiştir bence

Benim eski laptopta böyle yapıyordu yeni mouse aldım düzelmedi sorun usb portlarında olabilir

Başka bir cihazda deneyebilir misin? Serviste çalışıp sende çalışmaması değişik.

Başka bir cihazda deneyebilir misin? Serviste çalışıp sende çalışmaması değişik.
Laptopumada taktim ondada calismadi bazen tum.portlari cikarip taktigimda ise yariyor fakat tekrar bozuluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim eski laptopta böyle yapıyordu yeni mouse aldım düzelmedi sorun usb portlarında olabilir
Usb portlarina baska seyler taktim onlar sorunsuz çalışıyor

değişim talep et

Mouse yeni degil malesef garantisi bile bitmiş olabilir
Lehim yapmayı biliyorsan aliexpressten mouse switchi alıp, değiştirebilirsin. Bilmiyorsan, mouse u değiştir gitsin.

Son düzenleme:
Geri