HacıSOFU
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 11,995
Deve yaniHocam 4k da kullandım gene 1200dpi dan vazgeçemedim ben![]()
Kollarını örümcek gibi kullanıyorsun desene
Deve yaniHocam 4k da kullandım gene 1200dpi dan vazgeçemedim ben![]()
valla koldan kullanıyorum bilekten kullansam eğer kamyon çevirirdim herhaldeDeve yani
Kollarını örümcek gibi kullanıyorsun desene![]()
araştırılsın ROBOT omasaüstünde 10k da kullanıyordum bir ara
cidden güzel oluyor yavaş yavaş arttırmıştımaraştırılsın ROBOT o
denedim daha demin mouseyi hafif üfleyerek kullanabiliyorum gayet ideal bi dpı mışcidden güzel oluyor yavaş yavaş arttırmıştım
Alışınca hiç öyle olmuyor düşük sensde aim fln daha iyi oluyor. Hatta sana bir örnek vereyim mesela belirli bir hedef var ve tam arkanda senin 180 derece dönmen max1 saniye ama hedefe tam gelmeyebilir %10 sapma payı verelim ama ben 2sn de dönerim sapma payı %1 olur yoksa 4-5 tur fln gerektirmiyor 800 dpiAlıntıyı görüntüle
3000 de benim ,oyun esnasında duruma göre 3500 1500 arası değişir, FPS oyunları için. Yoksa 3000 sabit.
800 kullananlar nasıl kullanıyor ? Ekranın bir ucundan diğer ucuna 4 kere de gidiyor mouse
Kişiden kişiye değişiyor mesela bazı insanlar 800 den yüksek dpilarda kullanıp sensini düşürüyor (örnek ben) yada sensini yükseltip dpi düşürüyorlar bu tarz insanlarla çok karşılaştım örnek 800 dpi 0.5 sens bana çok yavaş geliyor valorantta kamyon çeviriyormuş hissiyatı veriyordu oyun içinde genel kullanımda okey olsamda şuanda 1200 dpi 0.562 sens oynuyorum aimi denk getirdiğim gibi şak vuruyordum bırakmadan önceAlışınca hiç öyle olmuyor düşük sensde aim fln daha iyi oluyor. Hatta sana bir örnek vereyim mesela belirli bir hedef var ve tam arkanda senin 180 derece dönmen max1 saniye ama hedefe tam gelmeyebilir %10 sapma payı verelim ama ben 2sn de dönerim sapma payı %1 olur yoksa 4-5 tur fln gerektirmiyor 800 dpi
800dp oyuna göre sensvity değişiyorMerhabalar dostlar etkinlik konuşma tarzı olsun diye açtım birazda konuyu
DPI kişiden kişiye değişen mouse hassasiyet ayarıdır tabide sizce ideali en sağlıklısı kaçtır
800de kullanıyorum ben
Oyunu bırakmadan önce 800 dpi 0,28 senste oynuyordum alışınca hiç kamyon çeviriyormuş hissi vermiyor aim daha hassas oluyorKişiden kişiye değişiyor mesela bazı insanlar 800 den yüksek dpilarda kullanıp sensini düşürüyor (örnek ben) yada sensini yükseltip dpi düşürüyorlar bu tarz insanlarla çok karşılaştım örnek 800 dpi 0.5 sens bana çok yavaş geliyor valorantta kamyon çeviriyormuş hissiyatı veriyordu oyun içinde genel kullanımda okey olsamda şuanda 1200 dpi 0.562 sens oynuyorum aimi denk getirdiğim gibi şak vuruyordum bırakmadan önce