yavaş yavaş arttırmak lazım mesela her gün 500 veya 300denedim daha demin mouseyi hafif üfleyerek kullanabiliyorum gayet ideal bi dpı mış
1 ay boyunca denemiştim değiştirmeden yinede alışamamıştım hep ağır geliyordu banaOyunu bırakmadan önce 800 dpi 0,28 senste oynuyordum alışınca hiç kamyon çeviriyormuş hissi vermiyor aim daha hassas oluyor
2400Merhabalar dostlar etkinlik konuşma tarzı olsun diye açtım birazda konuyu
DPI kişiden kişiye değişen mouse hassasiyet ayarıdır tabide sizce ideali en sağlıklısı kaçtır
800de kullanıyorum ben
400Merhabalar dostlar etkinlik konuşma tarzı olsun diye açtım birazda konuyu
DPI kişiden kişiye değişen mouse hassasiyet ayarıdır tabide sizce ideali en sağlıklısı kaçtır
800de kullanıyorum ben
1600 dpi 0.65 deneyebilirsin, daha az gecikme sagliyor400 kullanıyorum sens 2.6
1.5-2 senedir aynı sensle oynuyorum alıştım.
tek bilek hareketiyle ben sağdan sola geçebiliyorum, 4e gerek kalmıyor.Alıntıyı görüntüle
3000 de benim ,oyun esnasında duruma göre 3500 1500 arası değişir, FPS oyunları için. Yoksa 3000 sabit.
800 kullananlar nasıl kullanıyor ? Ekranın bir ucundan diğer ucuna 4 kere de gidiyor mouse
Genelde 1600 DPI ,bazen 1200 DPI . Oyun içi hassasiyet 10 üzerinden 4.5 oynuyorum.Merhabalar dostlar etkinlik konuşma tarzı olsun diye açtım birazda konuyu
800de kullanıyorum ben
800 dpi evrensel ve en iyisidir fakat oyunlarda 1600 dpi yapıp, oyun içi sens'i yarıya indirirseniz oyundaki hassasiyetiniz aynı kalır fakat gecikme gibi durumlarda gözle görülür fark olur. Bu yüzden oyunlarda 1600, masaüstünde 800 kullanıyorum tavsiye ederim. Alıştıktan sonra 800e geçmessinizMerhabalar dostlar etkinlik konuşma tarzı olsun diye açtım birazda konuyu
800de kullanıyorum ben
çok yorucu geliyor bana, kolumu oynatmamam lazım benimtek bilek hareketiyle ben sağdan sola geçebiliyorum, 4e gerek kalmıyor.