Mousepad aldım mouse döndüremiyorum

ALiveTR

80+
Reaksiyon skoru
41
Normalde mouse pad olmadan masa üzerinden oynuyordum bugün mouse pad aldım valoranta girdiğimde mouse dönmüyor ben düşük sens oynuyorum, mouse u indir kaldır yaparak oynuyordum lakin bugün sağa çektiğimde sola gidip sonra azcık sağ tarafa geliyor demirler bile mouse u benden iyi kontrol eder alışır mıyım yoksa mousepad i atayım mı direk
bunu kullanıyorum https://www.trendyol.com/rampage/mp...rofesyonel-gaming-oyuncu-mouse-pad-p-93754846

Normalde mouse pad olmadan masa üzerinden oynuyordum bugün mouse pad aldım valoranta girdiğimde mouse dönmüyor ben düşük sens oynuyorum, mouse u indir kaldır yaparak oynuyordum lakin bugün sağa çektiğimde sola gidip sonra azcık sağ tarafa geliyor demirler bile mouse u benden iyi kontrol eder alışır mıyım yoksa mousepad i atayım mı direk
bunu kullanıyorum https://www.trendyol.com/rampage/mp...rofesyonel-gaming-oyuncu-mouse-pad-p-93754846
moude padsiz oynanmaz asıl alışırsın sensın dpi ın kaç

Bazı mouse modelleri özellikle a4tech in bazı sensörleri her mousepadde çalısmıyor. Speed Mouse padlerde çalısıyorlar. Senin mouse ne?

pirhana kullanıyorum şuanda ama msi ın bi mouse una geçicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

0.415 sens 800 dpi
O sens çok düşük
Bende eskiden senin sensde , senin dpi'da oynuyordum
Meğerse hızlı daha iyi oluyormuş
Şuan Cs'de 1000 dpi 0,7 sens oynuyorum
Kesinlikle sens veya dpi yükseltin

Çok daha rahat oluyor. Kolu kaldırmak zorunda kalmıyorsunuz

tekrar test ettim mouse u kaldırmadan gezdirdiğimdede mousepad in ortalarına doğru gelince mouse takılıyor

O sens çok düşük
Bende eskiden senin sensde , senin dpi'da oynuyordum
Meğerse hızlı daha iyi oluyormuş
Şuan Cs'de 1000 dpi 0,7 sens oynuyorum
Kesinlikle sens veya dpi yükseltin

Çok daha rahat oluyor. Kolu kaldırmak zorunda kalmıyorsunuz
tercih meselesi ben 500dpi 0.56 sens oynuyom mesela valoyu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,015