Kit Snicket
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 315
bilmiyorum da mousepadın kalitesi neye gore belirleniyor ve ne kadar onemli
Mouse takılma yaşıyorsa çok kalitesizdir.bilmiyorum da mousepadın kalitesi neye gore belirleniyor ve ne kadar onemli
Ne tarz oyun oynadığına bağlı strateji - aksiyon gibi oyunlar için mouse düz masaya göre kayganlığı mousepad ile stabil orantılı kayganlık sağlar yani fare istediğin hedefe çok rahat şekilde ilerlemesi gibi tabi bunun için de el beceresi de lazım her şey mousepad yapacak değil : )bilmiyorum da mousepadın kalitesi neye gore belirleniyor ve ne kadar onemli
gayet önemli bir bileşen. mesela moseyi kaydır masada fiyuvv uçar gider mousepadda öyle değil az gider durur bu da fps oyunlarında aimini etkiler.bilmiyorum da mousepadın kalitesi neye gore belirleniyor ve ne kadar onemli
Mouse Pad işe yarıyor, skatezlerin ömrünü arttırıyor mesela ve bir defa alışınca tekrar düz masada kullanmakta zorlanırsın. Kalite ne kadar önemli bilmiyorum ortalam bir şey idare eder, 30 liraya alırsın sıkıntı çıkmaz 100 verisin kenarları soyulur. Neye göre belirliyorlar anlamış değilim.bilmiyorum da mousepadın kalitesi neye gore belirleniyor ve ne kadar onemli