Ss var bende memnunumfiyat performans anlamında bir mousepad istiyorum bütçe belirlemedim fakat uygun fiyatlı olsa iyi olur
pahalı sanırım ya 180 tl gördüm fiyatınıSs var bende memnunum
kullandı iseniz nasıl![]()
Xrades Mousepad 90x40 Siyah XXL Gaming Oyuncu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mousepad 90x40 Siyah XXL Gaming Oyuncu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Kullanmadım valla bilemiyorumpahalı sanırım ya 180 TL gördüm fiyatını
kullandı iseniz nasıl
hoş duruyor bilindik bi marka alabilirimMemnunum. Çok leke tutmuyor. Kolay temizleniyor. Yüzeyi yeterli seviyede.![]()
Gamepower GPR900 Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower GPR900 Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower GPR900 Mouse Pad özelliklerini incele, 229,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam onu size dememiştim neyseKullanmadım valla bilemiyorum
Kullanıyorum ve bu fiyat için en boy f/p daha iyisi yok bencepahalı sanırım ya 180 TL gördüm fiyatını
kullandı iseniz nasıl
Ayrıca o gamepowerıda kullandım ama xrades daha iyi gibi geldi banahoş duruyor bilindik bi marka alabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam onu size dememiştim neyse![]()
hoş duruyor bilindik bi marka alabilirim
hocam onu size dememiştim neyse![]()
Hayırlı olsun derim o zaman ben deo zaman alıyorum gitti
N11 den alırsanız desenlileri görmüştümXrades öneririm bugün aldım memnunum baskı kalitesi felan çok güzel
desen takıntım yok ama baktım ve hoşlar birde nedense sade olandan daha ucuzlar fark nedirkiXrades öneririm bugün aldım memnunum baskı kalitesi felan çok güzel
N11 den alırsanız desenlileri görmüştüm