LapsekiliRonaldo
80+ Bronze
Masayı kaplasın istiyorum.
Soldan sağa uzunluk:115cm
Yukardan aşşağı:60
Soldan sağa uzunluk:115cm
Yukardan aşşağı:60
en direkt kötü yorumlara bakıyorum.Fps oyunları oynuyosanız almayın kaymıyor çöp yazmışlarmasanı tam olarak kaplamayacak az açık kalacak ama
öneririm bende sipariş verdim gelmek üzere ürünün yorumları gayet iyiGame-X Xxl 90*40 Cm Oyuncu Gamepad Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Game-X Xxl 90*40 Cm Oyuncu Gamepad Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
kullanıyorum gerçekten kaliteli
Ben de 2 tane aldım hocam daha bir sorun görmedimkullanıyorum gerçekten kaliteli
https://www.amazon.com.tr/Klasse-Pro-Black-Dikişli-Oyuncu/dp/B09TG4YDV2/ref=sr_1_4?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=3CEE8O2WFLHBP&keywords=klasse+pro&qid=1706122951&s=electronics&sprefix=klasse+pr,electronics,185&sr=1-4 bunu kast ediyorsunuz sanırım. Bunu hiç kullanmadım, iyi mi kötü mü bilmiyorum.Classe pro black edition vardı.
Kayganlığı çok mükemmel değil (FPS oyuncusuyum) ama eğer o dert değilse kullanım açısından alabilirsin hocam
Kargoyu alma iade et Amazondakini al. O ürün beş para etmez.masanı tam olarak kaplamayacak az açık kalacak ama
öneririm bende sipariş verdim gelmek üzere ürünün yorumları gayet iyiGame-X Xxl 90*40 Cm Oyuncu Gamepad Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Game-X Xxl 90*40 Cm Oyuncu Gamepad Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bundada takılıyo yorumları var vallahi daha bulamadım adam gibi fp bir ürün
iyi kayıyor mu hocammasanı tam olarak kaplamayacak az açık kalacak ama
Hocam valla yorumları bilmem ama ben de arada r6 cs gibi oyunlar giriyorum daha takılmadı aşırı oynamadığımdan olabilir gerçi.Bundada takılıyo yorumları var vallahi daha bulamadım adam gibi fp bir ürün