Herakleitos
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Siyah beyaz olani mi diyorsunuz hocam?Dediğim gibi beyaz çok şık ve sade duruyor bnde sepete ekledim ay sonu fln almayı düşünüyorum
Siyah beyaz olani mi diyorsunuz hocam?Dediğim gibi beyaz çok şık ve sade duruyor bnde sepete ekledim ay sonu fln almayı düşünüyorum
EvetSiyah beyaz olani mi diyorsunuz hocam?
monitörünüz ne hocamMerhabalar belli butcem yok 300 civari az ustu olabilir. Klavyemin de altını kaplayacak sekilde büyük istiyorum. Mouse Rival 3 Wireless eger önemliyse. Alanımın fotoğrafını aşağıya biraktim.
Tesekkur ederim..
Post automatically merged:
![]()
GamePower GP700 RGB 700x300x4mm Gaming Mousepad - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ben bunu düşünüyordum kod ile birlikte 300 TL' ye geliyor.
VG27AQ1A hocam.monitörünüz ne hocam
Bunların yüksekligi cok oluyo mu hocam cunku tam sigmiyo da monitorumun ayağının altına da gelmesi gerekecek monitorun onu havaya doğru kalkar mi bilginiz var mi?
Hocam folu yorumlara bakın vaytta bi metre ile masanızı ölçün zaten linkte kaç cm olduğu yaziyorVG27AQ1A hocam.
Bunların yüksekligi cok oluyo mu hocam cunku tam sigmiyo da monitorumun ayağının altına da gelmesi gerekecek monitorun onu havaya doğru kalkar mi bilginiz var mi?
ben Rampage in rgb mousepadi kullanıyorum. rgb olduğu için temizlerken daha çok uğraştırıyor. şuan alsam rgb almazdım.Merhabalar belli butcem yok 300 civari az ustu olabilir. Klavyemin de altını kaplayacak sekilde büyük istiyorum. Mouse Rival 3 Wireless eger önemliyse. Alanımın fotoğrafını aşağıya biraktim.
Tesekkur ederim..
![]()
GamePower GP700 RGB 700x300x4mm Gaming Mousepad - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ben bunu düşünüyordum kod ile birlikte 300 TL' ye geliyor.
Yok hocam hiç rgb kullanmadım, düz olanlardan bahsediyorumRgb ol an mi hocam?
Evet Rgb olan guzel degil gibi sorunluymuş. Alternatif öneriniz var mı?
Hocam siyah beyazı aldim.Yok hocam hiç rgb kullanmadım, düz olanlardan bahsediyorum
Siyah beyazı aldim hocam. Tesekkurler.Hocam folu yorumlara bakın vaytta bi metre ile masanızı ölçün zaten linkte kaç cm olduğu yaziyor
ederimHocam siyah beyazı aldim.
Siyah beyazı aldim hocam. Tesekkurler.
bu arada mouse padi nasıl yıkıyorsunuz hocambak bu markayı kullanıyorum 6 aydan fazla oldu defalarca yıkadım ne renk atması ne renk solması. taş gibi çıktı. öneriyorum. asus rog basılı olanını almıştım.
eldeporge veya klasse alabilirsin
bu arada mouse padi nasıl yıkıyorsunuz hocam
yok yani yıkamak için ne kullanıyorsunuz anlamında demiştim cif falan mı
normal sabun ve su sadece ( sıvı sabun da olur )yok yani yıkamak için ne kullanıyorsunuz anlamında demiştim cif falan mı