Neler Yeni

Mousepad önerisi kumaş

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
halit
şu ana kadar kullandığım mouse padların birçoğu aynı bölgeyi kullanmamdan dolayı özelliğini kaybetti ve kaymayan bir zemine büründü. Kullandığım ürünlerin çoğu plastik yapılı ve ucuz olduğu için olduğundan sanıyorum. artık iplikli veya kumaş türü uzun ömürlü bir pad kullanmak istiyorum. bana kumaş ya da dokulu uzun ömürlü f/p mouse pad önerir misiniz? direkt link atarsanız çok iyi olur

ahmt3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ahmet
şu ana kadar kullandığım mouse padların birçoğu aynı bölgeyi kullanmamdan dolayı özelliğini kaybetti ve kaymayan bir zemine büründü. Kullandığım ürünlerin çoğu plastik yapılı ve ucuz olduğu için olduğundan sanıyorum. artık iplikli veya kumaş türü uzun ömürlü bir pad kullanmak istiyorum. bana kumaş ya da dokulu uzun ömürlü f/p mouse pad önerir misiniz? direkt link atarsanız çok iyi olur

Eğer uzun ömürlü bir şey istiyosan fps vs.

Onun dışında yine kaliteli bir şey ama fiyatı düşük diyosan buda işini görür.

oEnesQlf

80+ Silver
Bütçen ne kadar

ceyiz43

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
yigit dogru
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayarlar oyunlar falan filan
Instagram
_ceyiz43_
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199477859105/
Discord
ceyiz43
Steam ID
76561199477859105
Discord
ceyiz43
YouTube
ceyiz43
xrades mousepadlere bakabilirsin kumas olarak kaliteli ve fiyat olarakda butcenizin altinda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,441
Üyeler
163,657
Son üye
Mustafafafa1907
Top Bottom