taha alkan
80+
- Reaksiyon skoru
- 133
- Bütçe
- 60
Beyler hani şu 1mt lik mousepadler fln varya onlardan önerebileceğiniz bir şey varmı 50 60tl civarında
1m mousepad yoktur büyük ihtimal senin bahsettigin 70x30/90x40 vs.Beyler hani şu 1mt lik mousepadler fln varya onlardan önerebileceğiniz bir şey varmı 50 60tl civarında
Altı erime fln yapmaz değil mi Bi önceki eriyordu masaya yapışıyordubizzat kendim kullanıyorum tavsiye ederim![]()
Mouse Pad - Gaming Mouse Pad Fiyatları - n11
Mouse Pad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse Pad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Ne kadar oluyorlar genelde örnek Birtane atabilir misin1m mousepad yoktur büyük ihtimal senin bahsettigin 70x30/90x40 vs.
ve ayrıca o fiyata kaliteli bilmiyorum bulup yorumlarına bakabilirsin.
hayır altıdüz yapışkan değil ve üstüne klavye vb bir şey koymasan bile kaymıyorAltı erime fln yapmaz değil mi Bi önceki eriyordu masaya yapışıyordu
Altı erime fln yapmaz değil mi Bi önceki eriyordu masaya yapışıyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne kadar oluyorlar genelde örnek Birtane atabilir misin
hocam eğer desenli istemiyorsanız xrades marka bu mousepadi alabilirsiniz https://www.trendyol.com/xrades/siy...boutiqueId=571826&merchantId=121110&gads=trueAltı erime fln yapmaz değil mi Bi önceki eriyordu masaya yapışıyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne kadar oluyorlar genelde örnek Birtane atabilir misin
Desen fark etmez kaliteli olsun yeterhocam eğer desenli istemiyorsanız xrades marka bu mousepadi alabilirsiniz https://www.trendyol.com/xrades/siy...boutiqueId=571826&merchantId=121110&gads=true
hocam o zaman benim attığım sizin için iyi olcaktırDesen fark etmez kaliteli olsun yeter
O attığının desenlileri de var desenlisini seçsem fark eder mihocam o zaman benim attığım sizin için iyi olcaktır
fark etmez tek fark deseni ama desenlinin 90x40 70 tl onu biliyorsan alO attığının desenlileri de var desenlisini seçsem fark eder mi