Mousepad tercihinde control vs speed

xAhmetBilgin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
159
arkadaşlar selam uzun zamandır buralarda değildim forum baya ilerlemiş :) bunu görmek çok güzel sizlere sormak istediğim bir soru var
ben genellikle pubg , csgo, gibi oyunlar oynuyorum fps ye odaklı almam gereken mousepad hangisidir kimisi control al diyor kimisi ani tepki için speed al
kendi fikrimse aim nekadar akışkansa tepki okadar iyi olmazmı yani speed alınması gerekmezmi ? cevaplarınızı bekliyorum iyi akşamlar da forum ailesi

İkisinin farkları ne bilmiyorum ama mouse'un daha iyi kayması daha iyi bana kalırsa. Speed daha iyi olur kendi fikrimce.

Steelseries QCK mousepad öneririm.Bende var şahsen mouse yağ gibi akıyor ve kontrolüde iyi.

5 senedir razer goliatus control kullanıyorum değiştirme zamanı geldi sanırım QCK siparişi verdim.

xlarge almayı planlıyorum aklımda https://www.itopya.com/steelseries-qck-edge-xlarge-mousepad/ bu var başka fiyatı 200 tlyı çok aşırtmayacak düzeyde önerdiğiniz var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5 senedir razer goliatus control kullanıyorum değiştirme zamanı geldi sanırım QCK siparişi verdim.
benimde kafamda o var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,998
Üyeler
188,683
Son üye
UccihalıK1D1
Geri