MouseTester testlerinizi atın (son içerik güncellemesi)

Şu 160 ayarlamasını yaptıktan sonra böyle oldu deminki otoydu. Allah ne verdiyse her tarafa çevirdim mouse' yi.
160 ayarını yanlış anlamışım. O data point ayarı testin bir kısmını silen bir kısım. 160 ise 160 ms'den sonraki verileri siliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu 160 ayarlamasını yaptıktan sonra böyle oldu deminki otoydu. Allah ne verdiyse her tarafa çevirdim mouse' yi.
Sanırsam rehberi yarın açacağım. Ama sadece m/s testini göstereceğim çünkü diğerlerini bilmiyorum.

160 ayarını yanlış anlamışım. O data point ayarı testin bir kısmını silen bir kısım. 160 ise 160 ms'den sonraki verileri siliyor.

Sanırsam rehberi yarın açacağım. Ama sadece m/s testini göstereceğim çünkü diğerlerini bilmiyorum.
Bildiğin sağ sola çevirdim sonuç bu.

Beni etiketlemeyi unutma

Bildiğin sağ sola çevirdim sonuç bu.
Yarın rehber açacağım o rehber ile çok daha koaly bir şekilde yapabilirsin. Bu test doğru olabilir ama senin bilgisayarın başında olmadığımdan şu an açıklamam uzun sürer.

• Beğen
Reaksiyonlar: Arif
İlerde MouseTester rehberi yapmayı düşünüyorum ama nasıl kullanıldığından tam emin değilim. O yüzden benim yaptıklarım yanlış mı diye sizinkilerle karşılaştırmak istiyorum. Tabi bu yazılımın bir sürü amacı var ama biz m/s testini yapacağız.

Yapmanız gerekenler şunlar.

Programı açıp Measure butonunun yanınaki yere 800 DPI yazıp mouseunuzu 800 DPI yapın.. Sonra alttaki Collect butonuna tıklayıp programın boş bir yerine basılı tutup Allah ne verdiyse mouseu ışık hızında hızlıca çevirmeye çalışın. Ne kadar çevirdiğiniz fark etmez. Ondan sonra sol kliği bırakıp yanındaki Plot tuşuna basın. Bir ekran açılacak. Sol alttaki Plot Type kısmından xVelocity vs. Time kısmına gelin. Ondan sonra sağ alttan Save PNG butonuna basıp bu ekranın fotoğrafını alın. Ondan sonra sağ alttan Save PNG butonuna basıp bu ekranın fotoğrafını alın. Ondan sonra buraya atın.

Bu arada Windows'dan mouse ivmesi ayarını kapatın.

KULLANDIĞINIZ MOUSEU DA YAZIN!

Mouseunuzu bir noktadan ışık hızında diğer bir noktaya götürerek testi yapın. En doğru öyle sonuçlar çıkıyor.
Hocam size bir sorum olucak. En fazla 200 TL bütçem var ve rekabetçi oyunlar oynuyorum, lodu düşük en iyi fare hangisi bu fiyat aralığında, teşekkür ederim şimdiden yardımların için.

Hocam size bir sorum olucak. En fazla 200 TL bütçem var ve rekabetçi oyunlar oynuyorum, lodu düşük en iyi fare hangisi bu fiyat aralığında, teşekkür ederim şimdiden yardımların için.
Redragon M808'in düşük diye biliyorum.

@Leurox @Furkan Aslan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,542
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri