Neler Yeni

Mouse'un yapış yapış olmasını nasıl engelleyebilirim?

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Bazı insanların eli çok terler normalde el içinde avuç içinde ter bezi yoktur ama tabii ki bu değişkenlik gösterebiliyor üstelik çoğu kişide var sizde de olduğu gibi bununla ilgili ilaçlar var sadece mouse için değil tüm hayatınızı etkileyebilir çoğu insan bunu önemsemiyor elinde paçete ile gezen arkadaşlarım var çok da kafalarına takmıyorlar lakin dediğim gibi bu dermansız bir dert değil. Tıp fakültesi 3. sınıfım cüzi bilgimle size bunu söyleyebilirim, eğer gerçekten dert ediyorsanız sadece mouse için değil tüm hayatınızı etkiliyorsa bir dermatolog buna çok rahat çözüm bulabilir saygılar.
Meslektaşımın da dediği gibi eğer yaşantınızı etkileyecek düzeyde bir terleme varsa bir endokrinoloji uzmanına veya dermatoloğa görünebilirsiniz. Öncelikle aşırı terlemenin nedenleri araştırılır sonrasında ona göre cerrahi veya cerrahi olmayan bir çok tedavi seçeneğinden biri seçilir. Onun dışında geçici bir çözüm istiyorsanız piyasada bulunan yağsız kontak spraylere bakabilirsiniz. Direkt olarak mouseunuza sıkarsanız hem yapış yapış olmasını engeller, soğuk tutar hem de yağmanmayı ve kirlenmeyi geciktirir. Ben daha önce farklı bir iş için linkteki markayı kullanıp memnun kalmıştım ama sanırım stoklarda yok. Farklı markalar da aynı işlevi yapacaktır.

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hangi dönemdesin bilmiyorum fakat genel olarak benim dönemsel olarak çıldırıyor lise sınavı zamanına doğru olmuştu deli gibi terliyordu bazen elimde şişlik hissi oluyordu şuan iş girme dönemine girdim yine kuduruyor açıkcası hayatım düzene oturunca daha stabil hale geçiyor stres çok tetikliyor bunu deneyebilirsin.
Benimki de sınav senesi fark edilecek hale geldi ama şu anki kadar kötü değildi. Bu aralar öyle bir terliyor ki durduramıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ele botox uygulayarak elin terlemesi önlenebiliyor. Tabi bir mouse için yapılır mı bilemem :)
Bu aralar evde olduğumdan mouse dışında pek bir etkisi olmuyor ama okul başladığında nasıl olur bilmiyorum :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Meslektaşımın da dediği gibi eğer yaşantınızı etkileyecek düzeyde bir terleme varsa bir endokrinoloji uzmanına veya dermatoloğa görünebilirsiniz. Öncelikle aşırı terlemenin nedenleri araştırılır sonrasında ona göre cerrahi veya cerrahi olmayan bir çok tedavi seçeneğinden biri seçilir. Onun dışında geçici bir çözüm istiyorsanız piyasada bulunan yağsız kontak spraylere bakabilirsiniz. Direkt olarak mouseunuza sıkarsanız hem yapış yapış olmasını engeller, soğuk tutar hem de yağmanmayı ve kirlenmeyi geciktirir. Ben daha önce farklı bir iş için linkteki markayı kullanıp memnun kalmıştım ama sanırım stoklarda yok. Farklı markalar da aynı işlevi yapacaktır.

Teşekkürler öneriniz için hocam :)

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Benimki de sınav senesi fark edilecek hale geldi ama şu anki kadar kötü değildi. Bu aralar öyle bir terliyor ki durduramıyorum.
Kafanızda stres yapan bir durum vardır büyük ihtimal bu en ufak bir şey dahil etkiliyor heyecan gibi şeyler örnek veriyorum kargoda merakla beklediğin eşya gelecek olmasına kadar etkiliyor maalesef doktora görünebilirsin fakat ameliyat gibi şeylerden şahsen hoşlanmadığım için o kadar ileri aşamayı gitmiyorum okulum bittikten sonra bu zamana kadar hiç yaşamadım fakat 1 aydır kafamda strest var ve bu yüzden 1 aydır felan başladı

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kafanızda stres yapan bir durum vardır büyük ihtimal bu en ufak bir şey dahil etkiliyor heyecan gibi şeyler örnek veriyorum kargoda merakla beklediğin eşya gelecek olmasına kadar etkiliyor maalesef doktora görünebilirsin fakat ameliyat gibi şeylerden şahsen hoşlanmadığım için o kadar ileri aşamayı gitmiyorum okulum bittikten sonra bu zamana kadar hiç yaşamadım fakat 1 aydır kafamda strest var ve bu yüzden 1 aydır felan başladı
En kısa sürede bir çaresini buluruz umarım ikimiz de :)

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,069
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Bu aralar evde olduğumdan mouse dışında pek bir etkisi olmuyor ama okul başladığında nasıl olur bilmiyorum :(
El terlemesi aslında bir çok alanda dezavantaj sağlıyor. Mesela bir insan ile el sıkışmadan önce elini hızlıca pantolonuna sürmek biraz garip gözükebiliyor. Ama dediğin gibi bu dönemde çok bir dezavantajı olmuyor.

Top Bottom