Sorun olmaz.bazı yerlerde gecikme sorunu olabilcegi yazıyordu.onun için açtım konuyu.
USB 3.0, USB 2.0'a göre daha fazla gecikme yaparak çalışacaktır fakat bu bir sorun yaratmaz.bazı yerlerde gecikme sorunu olabilcegi yazıyordu.onun için açtım konuyu.
Merak etmeyin çok iyi biliyorum. Bir fark olmayacaktır (olsa bile zaten insan hissedemez). İyi forumlar.@Windows 11 aşığıyım bilmeden 'emoji' bırakmak kolay, bu konuyu okuyabilirsin:
USB 3.0 girişlerine klavye fare takmanın faydası var mı?
Yeni anakartım ile beraber 2 tane USB 3.0 portu geldi. Ben bu 2 girişe fare ve klavyemi taktım. Boş yere mi takmışım ? Ben bu girişlerden USB'den şarkı atmak gibi şeylerin dışında nasıl faydalanırım. Klavye veya farede eskisine nazaran bir gelişme olur mu ? Olmaz ise süs olsun...www.technopat.net
Bende de katar pro var üzerinde 3.0a uygundur yazıyordu kılavuzundaarkadaşlar katar pro mouseye sahibim.yer yok başka.takarsam sıkıntı olur mu?yoksa çogaltıcı alıcam.
Mikrosaniyenin ayarını mı yapıyorsun?USB 3.0, USB 2.0'a göre daha fazla gecikme yaparak çalışacaktır fakat bu bir sorun yaratmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Windows 11 aşığıyım bilmeden 'emoji' bırakmak kolay, bu konuyu okuyabilirsin:
USB 3.0 girişlerine klavye fare takmanın faydası var mı?
Yeni anakartım ile beraber 2 tane USB 3.0 portu geldi. Ben bu 2 girişe fare ve klavyemi taktım. Boş yere mi takmışım ? Ben bu girişlerden USB'den şarkı atmak gibi şeylerin dışında nasıl faydalanırım. Klavye veya farede eskisine nazaran bir gelişme olur mu ? Olmaz ise süs olsun...www.technopat.net
saygılar hocamMikrosaniyenin ayarını mı yapıyorsun?