Mouspad makinaya atilir mi

karlensos

80+
Reaksiyon skoru
2
Mouspadim hali steelseries bir mouspad ve elle yikamaya üşendiğim için çamaşir makinesine atmayi düşünüyorum sizce atmalimiyim at derseniz de hangi program da atayim ?

Mouspadim hali steelseries bir mouspad ve elle yikamaya üşendiğim için çamaşir makinesine atmayi düşünüyorum sizce atmalimiyim at derseniz de hangi program da atayim ?
Ya banyo yaparken yapıştır duvara foşur foşur yıka .

Makinaya atsak daha iyi yikanmaz mi sanki
Mousepad sentetik kimyasal malzemelerden üretiliyor makinaya atınca yapısı bozuluyor sonra parça parça dağılışını eriyişini izlersin. Yukarıda arkadaşın dediği gibi yap. Bende öyle yapıyorum banyoda duvarı ıslat sonra löps diye duvara fırlat mouse pad'i direkt yapışıyor sonra foşur foşur yıka.

Mousepad sentetik kimyasal malzemelerden üretiliyor makinaya atınca yapısı bozuluyor sonra parça parça dağılışını eriyişini izlersin. Yukarıda arkadaşın dediği gibi yap. Bende öyle yapıyorum banyoda duvarı ıslat sonra löps diye duvara fırlat mouse pad'i direkt yapışıyor sonra foşur foşur yıka.
sabun, şampuan vs bir şey döküyonuz mu

sentetik kimyasal içiyorum bir şey olmuyor

At makinaya soğuk suya ayarla 15 30 dk kısa programda yıka çıkart güneş görmeyen bir yerde ser tamam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,328
Üyeler
185,708
Son üye
Ruslanmik123
Geri