Neler Yeni

Youtube Movavi Editör plus ücretsiz kullanılabilir mi?

Aziz G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Aziz
Instagram
azizgunes07
Arkadaşlar konum başlıktaki gibi fakat deneme süresi olarak 7 gün veriyor ve deneme süresinde çoğu şey kısıtlı yada
movavinin reklamı fln çıkıyor videoda ,herhangi bir şekilde ücretsiz başka bir versiyonu var mıdır ?
Veya aynı kalitede ücretsiz premium özelliklerine erişebileceğim video editör uygulaması bu işlerle uğraşan arkadaşlara ricamdır bir bakabilirler mi ?

NOT:
Bütçe olsa direkt premiumu alırdım.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Crack mi?, Parasını verin paşalar gibi kullanın.
Piyasada şu an DaVinci dışında pek düzgün bedava editör yok diyebiliriz. Adobe AE / PR, Movavi, VGS Pro gibi programları insanlar kullanmak isteyebilir ancak verecek parası olmadığından böyle bir yola girebilir. Yani ama ben olsam, crack indirdikten sonra eğer bütçem olursa orijinalini alırım. Hem crack ile uğraşmam hem plugin kurmak gibi olaylar daha kolay olur.

Edit : DaVinci de bir süreden sonra bedava değilmiş :D

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
steam de yılın belli zamanları 20 tl civarına düşüyor ,tavsiyem oradan satın almanız . crack hiçbir zaman önermem ama bütçeniz yetmiyorsa veya geçerli başka nedenleriniz varsa başka bir seçenek bulunmuyor.

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Hitfilm Express öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
ahmet selim halis
Ben cracklı kullanıyorum şuan için movavi'ye para verebilecek durumda değilim internetten güvenli sitelerden cracklı indirmek dışında bir şansın yok

Top Bottom