Movavi Video Suite 2020 Steam Edition alınır mı?

Kazmacı basi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,632
Profesyonel düzeyde editler yapmayı düşünmüyorum sadece basit-orta düzeyde videoları düzenlemek vs. için alınır mı? Boşa para harcamak gibi mi olur yoksa değer mi?

movavi iyi program. bence değer, ben filmorago kullanıyorum ama şeyy, crackli...

Ben aldim kesinlikle alinir 18tl

Profesyonel düzeyde editler yapmayı düşünmüyorum sadece basit-orta düzeyde videoları düzenlemek vs. için alınır mı? Boşa para harcamak gibi mi olur yoksa değer mi?

youtube da bunu crack indirme videosu vardı oradan indirmiştim ben

Crack uygulama kullanmıyorum ama yine de teşekkür ederim önerin için.
Uygulamayı kullanması rahat bence alınabilir. 2 saat denersiniz beğenmezseniz iade kabul ederler zaten.

18 tl'ye alınır ya adobe gibi aylık 125tl (öğrenci için) yaparsa crack kullanır millet keşke adobe adam gibi bir fiyat koysa da yararlansak uygulamalarından
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle gözüküyor deneyip karar vereceğim.
profesyonel olarak yapmayı düşünüyorsan movavi profesyonel değilmiş baştan söyleyeyim

şimdi gördüm yazdığını pardon

18 TL'ye alınır ya adobe gibi aylık 125tl (öğrenci için) yaparsa crack kullanır millet keşke adobe adam gibi bir fiyat koysa da yararlansak uygulamalarından

profesyonel olarak yapmayı düşünüyorsan movavi profesyonel değilmiş baştan söyleyeyim

şimdi gördüm yazdığını pardon
Hocam ben csgo fragmovie yapmayı düşünüyorum sizce alınır mı ?

Öyle gözüküyor deneyip karar vereceğim.

Uygulamayı kullanması rahat bence alınabilir. 2 saat denersiniz beğenmezseniz iade kabul ederler zaten.

Uygulamayı satın aldım ama hala kullanmak nasip olmadı bir ara bakayım dedim güzele benziyordu, büyük ihtimalle iade etmeyeceğim ve kütüphanemde kalacak kim bilir belki ileride lazım olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,924
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri