Kesinlikle o farka değecek bir yükseltme. Verdiğim paranın sonuna kadar hakettiğini hissedebiliyorum R5 ileKasım 2024 Cuma indiriminde R5 Bundle’ı 19-20K gibi bir fiyata sattılar yurtdışı hallederim diye önemsemedim , yurtdisi olmayınca 1 Mart’ta 28K’ya R5 bundle aldım, memnun güzel cihaz .
8 ay G29 kullandım bu cihaza geçince işler değişti bir nebze. G29’u da her gün kullandım ,r5’i de her gün kullanıyorum. Bariz fark var . R3’te yeterli olacaktır .
Moza’da masa aparatı çıkıyor sök tak kolay
Iracing , ac , ac Evo , ets2 , dirt rally 2.0 , beam ng.Kesinlikle o farka değecek bir yükseltme. Verdiğim paranın sonuna kadar hakettiğini hissedebiliyorum R5 iletabi daha uygun fiyata alabilseydim daha hoş olabilirdi ama ülke şartları. İleride pedal değiştirmeyi düşünmekteyim hatta. Oynadığınız oyunlar nedir?
R3 ve R5 TR bazında alınabilecek iyi cihazlardan.Iracing , ac , ac Evo , ets2 , dirt rally 2.0 , beam ng.
R9 ve üstü cihazlar için fiyat giderek artıyor stokta doğru düzgün yok zaten. R3 ve R5 mantıklı sürekli oynayan için . Fanatec içinde durum aynı cihaz yok.
onu bilmiyorum bir şey söylersem yalan olur, daha iyi bilen biri varsa bilgilendirebilir.Logitech vitesi olurmu buna
Logitech vitesi malesef uyumsuz. Logitech vitesi sadece kendi base'ine takabiliyorsunuz. Onun yerine Usb veya Moza'nın kendi vitesi bulunmakta onlardan birini almanız daha mantıklı. FP olarak Spardox markasını önerebilirim. Moza vitese bütçeniz yetmez ise.onu bilmiyorum bir şey söylersem yalan olur, daha iyi bilen biri varsa bilgilendirebilir.
2.el alabiliyorsan al hevesin geçince satarsın yine aynı paralara malum her ay zam geliyoraşırı araba oyunları oynamayı seven birisiyim ancak bir süre kullanıp hevesimin geçeceğiin düşünüyorum öyle olur mu acaba
2 kat fiyat farkı var ana bütçem olursa g 29 alırımammman diyim hocam asla almayın deneyimledim iade ettim g29 aldım çop gibi ürün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
vitesnin üst tarafı cıktı ilk günde direksiyonun yayı cok kötü debriyaj hassasiyet rezalet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.hepsiburada.com/thull-g...akakce&utm_source=pc&utm_medium=akakce&v=1.12
daha kaliteli gördügüm ürün bana göre