Neler Yeni

🔥İndirim Moza Racing R3 Direksiyon Seti 19344TL

Reaksiyon skoru
155
1745868994613.png

bedava
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ALACAM ŞİMDİ ELİM AYAĞIM TİTRİYOR

Manuel olanı hayalimdir napayım yada bende rampage v902 alırım 🫠 para anca ona yeticek gibi

harbi iyi fiyatmı logitech bakıyordum ama zevk verirse bunu alak
evet fiyatı iyi, yakın fiyatlara sahip olan logitechlerden özellik bakımından kat kat daha iyi.

debriyajı ve vitesi yok ona rağmen iyi fiyat mı bilemedim
spardox vites buna oluyor diye biliyorum, o şekilde ucuz vites alınabilir. kendi ürünü pahalı kaçıyor ama bana soracak olursan vitese gerek yok.

evet fiyatı iyi, yakın fiyatlara sahip olan logitechlerden özellik bakımından kat kat daha iyi.

spardox vites buna oluyor diye biliyorum, o şekilde ucuz vites alınabilir. kendi ürünü pahalı kaçıyor ama bana soracak olursan vitese gerek yok.
Logitech vitesi olurmu buna

Yav gazlamayın milleti bedava diye. Ayrıca ürün 350 dolar yurtdışında.
bu fiyatta yoktu, bana 350 dolar fiyattan bulur musun 4 5 tane alayım türkiyeden lütfen

Aynen 21den 19a düşmüş alt tarafı
uzun süredir 21bindi ve düşmüyordu 19 iyi fiyat

Manuel olanı hayalimdir napayım yada bende rampage v902 alırım 🫠 para anca ona yeticek gibi
ammman diyim hocam asla almayın deneyimledim iade ettim g29 aldım çop gibi ürün

vitesnin üst tarafı cıktı ilk günde direksiyonun yayı cok kötü debriyaj hassasiyet rezalet

ammman diyim hocam asla almayın deneyimledim iade ettim g29 aldım çop gibi ürün

vitesnin üst tarafı cıktı ilk günde direksiyonun yayı cok kötü debriyaj hassasiyet rezalet
https://www.hepsiburada.com/thull-g...akakce&utm_source=pc&utm_medium=akakce&v=1.12
daha kaliteli gördügüm ürün bana göre

Geri