Mozilla Firefox'da Eklenti Ayarı Nasıl Yapılır?

Thoiwyth

80+
Reaksiyon skoru
38
Arkadaşlar uzun tarayıcı arama sürecimin sonunda Mozilla Firefox kullanmaya başladım. Arayüzü olsun, gelişmiş izleyici engelleme olsun gayet güzel bir tarayıcı ama bir eksiğini fark ettim. Arkadaşlar ben normalde Microsoft Edge kullanıyordum ve onda mesela Adguard reklam engelleme eklentisini kurduğunuzda onun ayrı bir panelini açıp eklentiye ayar yapabiliyordunuz fakat Firefox'da bunun nasıl yapıldığını bulamadım, yardım eder misiniz?

Düzenleme : Konuyu boşverin arkadaşlar sanırım Google Chrome'a veya Microsoft Edge'ye geçeceğim.

Son düzenleme:
Nasıl bir ayar eklentinin kendi ayarları mı yoksa tarayıcı eklenti ayarları mı ?

Nasıl bir ayar eklentinin kendi ayarları mı yoksa tarayıcı eklenti ayarları mı ?
Örnek olarak Microsoft Edge'de Adguard eklentisini kurduğumda yukarıda Adguard eklentisinin simgesi çıkıyordu ve ben ona basıp ordan da Adguard eklenti ayarlarına gidip Easylist, çerez ayarlarını falan yapabiliyordum ama bunda yapamıyorum.

Örnek olarak Microsoft Edge'de Adguard eklentisini kurduğumda yukarıda Adguard eklentisinin simgesi çıkıyordu ve ben ona basıp ordan da Adguard eklenti ayarlarına gidip Easylist, çerez ayarlarını falan yapabiliyordum ama bunda yapamıyorum.
Bekle fotoğraf atıyorum.

Ekler

• Screenshot_45.png
    Screenshot_45.png
    58.3 KB · Hit: 46
  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    70.1 KB · Hit: 55
o eklentiyle alakalı bir şey kusura bakma onu bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bekle fotoğraf atıyorum.
Ondan bahsetmemiş eklentinin kendi içindeki ayarlardan bahsediyor

o eklentiyle alakalı bir şey kusura bakma onu bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ondan bahsetmemiş eklentinin kendi içindeki ayarlardan bahsediyor
Oradan yapılıyor diyorum bende.

Hala yapılmadığına emin misiniz ?

Ekler

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png