bende bilmiyorum kusura bakmayın giriyorsaKorsana giriyor mu bu konuda emin değilim.
hepsi çalışıyor zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
YouTube to MP3 Converter https://youtube-mp3.net
saolunhem mp3 hemde mp4 kolayca indirebilirsin.Hep burayı kıllanıyorum.YTMP3 - Free YouTube to MP3 Converter
Easily convert YouTube videos to MP3 or MP4 files and download them for free. There is no registration or software needed.ytmp3.cc
Valla bende bilmiyorum ondan öneremiyorum. @White Ravens Korsana giriyor mu bu muhabbet ?bende bilmiyorum kusura bakmayın giriyorsa
Neden korsan olsun kiValla bende bilmiyorum ondan öneremiyorum. @White Ravens Korsana giriyor mu bu muhabbet ?
Normalde Google politikası gereği YouTube'dan müzik indiremiyoruz. İllegal şekilde indiriyoruz.Neden korsan olsun ki
Aga be Life Is Strange. Müthiş oyundu hatırladım bak gene.Bu konu korsana girer, zaten Youtube ''İndir'' seçeneğini Premium hesaplara erişilebilir kıldı. Yani evet, kesinlikle korsana giriyor.
yok artıkNormalde Google politikası gereği YouTube'dan müzik indiremiyoruz. İllegal şekilde indiriyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aga be Life Is Strange. Müthiş oyundu hatırladım bak gene.
Niye şaşırdın kiyok artık
Bu saatten sonra gelmez. Before The Storm'u bile başka bir firma yaptı.@Kamina üzülsem mi sevinsem mi bilemedim... Umarım devam hikayesi gelir ama zor gibi