kanak bir çözüm bulabildin mi ben de bugun denedım boğuk ya sesler iade edicem böyleyseMpow Air Se aldım sesler biraz boğuk ve az geliyor ecolaizer ayarı için bi programı bulunmuyor nasıl yapabilirim
bassı kıstım alıştım bayakanak bir çözüm bulabildin mi ben de bugun denedım boğuk ya sesler iade edicem böyleyse
nereden kıstın kankabassı kıstım alıştım baya
asus realtek audio controlnereden kıstın kanka
iade ettim başka aldım
Ne aldınız?iade ettim başka aldım
Nasıl yapacağız herhangi bir video var mı?Cihazın dahili ses kartı yok. O yüzden 3. parti programla yapmanız gerek mesela DTS:X Ultra eğer bilgisayar destekliyorsa
Her cihazda çalışan bildiğim ekolazyer uygulaması yok o yüzden bilmiyorumNe aldınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl yapacağız herhangi bir video var mı?
Mwop air se forum tarafından önerilen bir kulaklık ve güzel kulaklık aslında niye böyle boğuk geliyor çözümü yok mu çok garipHer cihazda çalışan bildiğim ekolazyer uygulaması yok o yüzden bilmiyorum
Dahili ses kartı olmadığından bilgisayardaki ses kartını kullanıyor kulaklık senin bilgisayarındaki ses kartı kötü olabilirMwop air se forum tarafından önerilen bir kulaklık ve güzel kulaklık aslında niye böyle boğuk geliyor çözümü yok mu çok garip
Bunun çözümü yok mu?Dahili ses kartı olmadığından bilgisayardaki ses kartını kullanıyor kulaklık senin bilgisayarındaki ses kartı kötü olabilir