? ...! 80+ Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 97 Dahası Reaksiyon skoru 30 İsim murat.ateş 3 Temmuz 2020 #1 Bu konular hakkında çok bilgim yok sizce hangisi ?
Emirhandkee 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 22,711 En İyi Cevap 45 3 Temmuz 2020 #2 Bunlar ne?
Emir Şensoydan 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 3,135 En İyi Cevap 13 3 Temmuz 2020 #3 Emirhandkee yazmış: Bunlar ne? Devamı için tıklayın... Monitör tepkime süreleri diye biliyorum biri moving picture olması lazım diğeri gray to gray. Gtg olan gri den gri ye geçiş süresini gösteriyo diye biliyorum tam emin değilim
Emirhandkee yazmış: Bunlar ne? Devamı için tıklayın... Monitör tepkime süreleri diye biliyorum biri moving picture olması lazım diğeri gray to gray. Gtg olan gri den gri ye geçiş süresini gösteriyo diye biliyorum tam emin değilim
? ...! 80+ Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 97 Dahası Reaksiyon skoru 30 İsim murat.ateş 3 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Emirhandkee yazmış: Bunlar ne? Devamı için tıklayın... Mprt:Moving Picture Response Time Gtg:Gray To Gray Monitörlere ilgili bir şey miş hangisi daha iyi onu merak ediyorum
Emirhandkee yazmış: Bunlar ne? Devamı için tıklayın... Mprt:Moving Picture Response Time Gtg:Gray To Gray Monitörlere ilgili bir şey miş hangisi daha iyi onu merak ediyorum