4.5 2060 bulunuyor
O ilanların çoğu boş gibi geliyor dolandırıcı bile olabilirler. Düzgün fotoğraf koyanların bazıları yurtdışı garantisiz bazıları mining yapılmış kart satıyor yinede görüşün için teşekkür ederim.Sarı sitede 3200-3500 civarı başlıyor
Gtx 1660 super
Boşver sen onları, onların derdi yardımcı olmak değil. 4-4.5K şimdilik iyi.O ilanların çoğu boş gibi geliyor dolandırıcı bile olabilirler. Düzgün fotoğraf koyanların bazıları yurtdışı garantisiz bazıları mining yapılmış kart satıyor yinede görüşün için teşekkür ederim.
4 4.5 alıcının a sını bulamaz bu devirde 1660 super 4.5 k veren enayi bulmak zor olsa gerek rx 6600 rtx 3060 rakibi diyoruz ama 1660 superi aynı fiyata satmaya çalışıyoruz yine bu işte saçmalık var ister kabul edin ister etmeyin kartın değeri 3.5k civarıBoşver sen onları, onların derdi yardımcı olmak değil. 4-4.5K şimdilik iyi.
O ilanların çoğu boş gibi geliyor dolandırıcı bile olabilirler. Düzgün fotoğraf koyanların bazıları yurtdışı garantisiz bazıları mining yapılmış kart satıyor yinede görüşün için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konuya fikir ve görüş bildiren herkes için teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir.
Kimsenin enayi aradığı yok saçma bozuk üslupla gelmeyin bana. Ben yakın zamanda rtx 3060 aldım. Bütün kartlarda durum böyle nvdia ekran kartı piyasası amdden pahalı denk olsalar bile millet yazılım için bile nvidia seçiyor tamamen tercih meselesi. Benim amacım enayi aramak değil kartın ederine göre satmak şuan diğer ilanlardaki piyasaya göre hareket ediyorum alıcı olur veya olmaz duruma göre fiyatta düşüşe giderim. Millet mining yapılmış garantisiz karta 3700-4000 istiyor biz garantili aynı model karta 4500 isteyince enayi arıyor oluyoruz ilginç.4 4.5 alıcının a sını bulamaz bu devirde 1660 super 4.5 k veren enayi bulmak zor olsa gerek rx 6600 rtx 3060 rakibi diyoruz ama 1660 superi aynı fiyata satmaya çalışıyoruz yine bu işte saçmalık var ister kabul edin ister etmeyin kartın değeri 3.5k civarı
Kimsenin enayi aradığı yok saçma bozuk üslupla gelmeyin bana. Ben yakın zamanda rtx 3060 aldım. Bütün kartlarda durum böyle nvdia ekran kartı piyasası amdden pahalı denk olsalar bile millet yazılım için bile nvidia seçiyor tamamen tercih meselesi. Benim amacım enayi aramak değil kartın ederine göre satmak şuan diğer ilanlardaki piyasaya göre hareket ediyorum alıcı olur veya olmaz duruma göre fiyatta düşüşe giderim. Millet mining yapılmış garantisiz karta 3700-4000 istiyor biz garantili aynı model karta 4500 isteyince enayi arıyor oluyoruz ilginç.