🔥İndirim MSI 23.8" 200Hz 0.5Ms IPS - 4.649 TL

moodyleta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
227
Kaliteli monitör. GGWP250 koduyla 250 tl indirimli almayı unutmayın. akakçede son 1 yılının en düşük fiyatı.

1763623684390.webp

Bu alınır mı yoksa biraz daha beklenir mi? Veya bu fiyata daha iyi bir alternatif var mıdır?

Bu alınır mı yoksa biraz daha beklenir mi? Veya bu fiyata daha iyi bir alternatif var mıdır?
çok bilindik ve kaliteli ürün. son 1 yılın en düşüğünde zateni haftaya daha iyi bir şey olacağını düşünmem. al derim

ağırlıklı olarak chrome ve video editör uygulamaları kullanıyorum. şu 3 monitör arasında kaldım
1- asus tuf gaming vg27aq5a
2- lg ultrawide 29u531a
3- dell s2725ds
Öncelikli kriterlerim düzgün renk vermesi, ips olması ve hoparlörlü olması. Sizce hangisini almalıyım

Ürünü kullandım. Panel kalitesi iyi renk doğruluğunu beğendim gayet canlı. PS5’te 120 hz kadar da Vrr destekliyor. Olumsuz yanları; giriş çıkış portları yetersiz 1 hdmi, 1 dp ve aux mevcut. kalitesiz bir ayak kullanılmış. Onun haricinde fiyatına göre güzel bir ürün.

Renk gamutu zayıf
Parlaklık iyi
Kontrast oranı ortalama

Bilginiz olsun.
Bu mu aoc mu ?
AOC daha yüksek renk gamutu ve kontrast oranına, MSI ise daha yüksek maksimum parlaklığa sahip.

Mag244f incelemesi.

AOC incelemesi

Ürünü kullandım. Panel kalitesi iyi renk doğruluğunu beğendim gayet canlı. PS5’te 120 hz kadar da Vrr destekliyor. Olumsuz yanları; giriş çıkış portları yetersiz 1 hdmi, 1 dp ve aux mevcut. kalitesiz bir ayak kullanılmış. Onun haricinde fiyatına göre güzel bir ürün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MSI 8 bit+FRC=10 bit ayrıca DCI-P3 renk doğruluğu anlamında daha yüksek oranda yani srgb ye oranla daha üstün referans sağlar ona göre karar verebilirsiniz.

Ekler

• Ekran Resmi 2025-11-20 12.50.22.webp
    Ekran Resmi 2025-11-20 12.50.22.webp
    65 KB · Hit: 6
Son düzenleme:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MSI 8 bit+FRC=10 bit ayrıca DCI-P3 renk doğruluğu anlamında daha yüksek oranda yani srgb ye oranla daha üstün referans sağlar ona göre karar verebilirsiniz.
Bu bilgiler yanlış.

AOC test sonuçları
3823.webp

3825.webp

MSI test sonuçları
3818.webp

3821.webp

Kaynak üstteki mesaj da paylaşılmıştır. Dinamik kontrast değil statik kontrast önemlidir.

Bu bilgiler yanlış olabilir doğru ama sizin paylaştığınız verilerin de yüzde yüz doğru olduğunu kimse garanti edemez. displayspecifications üretici firmaların fabrika verilerini kullanıyor. Sizin paylaştığınız bilgiler de başka birinin yaptığı teste göre rakamsal olarak farklı çıkabilir. O yüzden ‘bu bilgiler yanlış’ deyip insanları zan altında bırakmak yerine fabrika verileri ile test verilerini analiz ederek karar verme tarafındayım.

Geri