Neler Yeni

MSI 24.5 PRO MP251 Monitör nasildir?

kadiralkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Kadir Alkan

Herkese merhaba 3000 TL civarinda bütcem var bu monitörüm düşünüyorum hakkında pek bir şey bulamadım. Bu monitörü önerir misiniz? Tavsiyelerinizi bekliyorum
hocam oyun için alacaksanız biraz daha para ekleyin bunu alın

bedirhanp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bedirhan Porsuk

vausennn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Bora
ne için alıyorsunuz?

Oyun içinse oyunlarda ki değerlerinzi nasıl, ileride upgrade yaparsanız bu monitör işlevsiz yan ekran olur sadece.

Eğer 1080p rekabetçi içeren oyunlarda 150den yüksek fps lerde geziyorsanız bu 100hz monitör için 3.5bin tl çok kötü bir seçim ikinci el al onun yerine.

100hz olduktan sonra vaymış ips miş fark etmez.

oyun değilde iş için alıyorsanız çokda fark eden bir durum yok gibi ikisi arasında ikiside va.

rytngs sitesine bakabilirsiniz. https://www.rtings.com/

bedirhanp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bedirhan Porsuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne için alıyorsunuz?

Oyun içinse oyunlarda ki değerlerinzi nasıl, ileride upgrade yaparsanız bu monitör işlevsiz yan ekran olur sadece.

Eğer 1080p rekabetçi içeren oyunlarda 150den yüksek fps lerde geziyorsanız bu 100hz monitör için 3.5bin TL çok kötü bir seçim ikinci el al onun yerine.

100hz olduktan sonra vaymış ips miş fark etmez.

oyun değilde iş için alıyorsanız çokda fark eden bir durum yok gibi ikisi arasında ikiside va.

rytngs sitesine bakabilirsiniz. https://www.rtings.com/
çok fazla rekabetçi oynayan biri değilim genelde hikayeli oyunlar oynuyorum.
bu attığım monitör içinde hangisini önerirsiniz? Ücüde 100hz 1ms biri 2800 biri 3400 ögrenci olduğum için tek basıma toplamaya calisiyorum sistemi zorlanıyorum o yüzden üstüne para koymamda zor

vausennn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Bora
çok fazla rekabetçi oynayan biri değilim genelde hikayeli oyunlar oynuyorum.
bu attığım monitör içinde hangisini önerirsiniz? Ücüde 100hz 1ms biri 2800 biri 3400 ögrenci olduğum için tek basıma toplamaya calisiyorum sistemi zorlanıyorum o yüzden üstüne para koymamda zor
hikayeli oyunlarda ıps bir model daha iyi olabilir hocam. hertz önemli değil gibi o yüzden ıps 100hz bakın çok bilgim yok o skalada. twisted minds markası baya ucuz ama arap menşeli güven vermiyor

bedirhanp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bedirhan Porsuk
hikayeli oyunlarda ıps bir model daha iyi olabilir hocam. hertz önemli değil gibi o yüzden ıps 100hz bakın çok bilgim yok o skalada. twisted minds markası baya ucuz ama arap menşeli güven vermiyor
acer viewsonic ve asus markalı 3 adet monitör var. Aynı sırayla 2700 2900 3300 fiyatlari var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

acer viewsonic ve asus markalı 3 adet monitör var. Aynı sırayla 2700 2900 3300 fiyatlari var.

vausennn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Bora
Mesaj otomatik birleştirildi:

acer hariç olabilir

Mbk52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed

Herkese merhaba 3000 TL civarinda bütcem var bu monitörüm düşünüyorum hakkında pek bir şey bulamadım. Bu monitörü önerir misiniz? Tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhaba bu monitörü bende almak istiyorum ama vido olmadığı için ve pek fazla yorum olmadığı için şüpheleniyorum. Siz aldınız mı bu monitörü aldıysanız güzel mi alınır mı tarif edermisiniz.

Top Bottom