oliveforge99
80+ Silver
Ürünün altında 500 TL kupon var. Alınca 6800’e geliyor.
Bu monitör çıktığından beri bu fiyatı görmemiştir muhtemelen. 300cid 0.5ms gtg. Pivot olayını dert etmeyecekler için rakipsiz sanırım şuan.
Lenovoyu link atabilir misinForumda paylaşılan Lenovo 2K monitörde de aynı indirim söz konusu. ASUS 27" VG27AQ1A'da Vatan Bilgisayar üzerinde mağazadan teslime özel %5 indirim de gözüküyor. Biraz arasında kaldım.
Lenovoyu link atabilir misin
Önceki mesajda söylemeyi unuttum. Çok fazla ölü piksel çıkan kişi olmuştu. Belki görmemişsinizdir diye uyarmak istedim. İyi incelemek gerekiyor.Lenovoyu link atabilir misin
Siz olsanız hangisini alırdınız MSInin eksiği pivot ama MSI panelde daha iyi diye biliyorum lenovada pivot varMesaj otomatik birleştirildi:
Önceki mesajda söylemeyi unuttum. Çok fazla ölü piksel çıkan kişi olmuştu. Belki görmemişsinizdir diye uyarmak istedim. İyi incelemek gerekiyor.
Siz olsanız hangisini alırdınız MSInin eksiği pivot ama MSI panelde daha iyi diye biliyorum lenovada pivotMesaj otomatik birleştirildi:
Önceki mesajda söylemeyi unuttum. Çok fazla ölü piksel çıkan kişi olmuştu. Belki görmemişsinizdir diye uyarmak istedim. İyi incelemek gerekiyor.
tabii ki msiSiz olsanız hangisini alırdınız MSInin eksiği pivot ama MSI panelde daha iyi diye biliyorum lenovada pivot var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siz olsanız hangisini alırdınız MSInin eksiği pivot ama MSI panelde daha iyi diye biliyorum lenovada pivot
Dediğiniz gibi MSI çok daha iyi gözüküyor. Daha önce alt segmentte kötü bir MSI monitör tecrübem oldu. Bu modelin öyle olduğunu düşünmüyorum. Fakat ben kendi açımdan kampanyaları takip ediyorum. Sizi yönlendirmem doğru olmaz.Siz olsanız hangisini alırdınız MSInin eksiği pivot ama MSI panelde daha iyi diye biliyorum lenovada pivot var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siz olsanız hangisini alırdınız MSInin eksiği pivot ama MSI panelde daha iyi diye biliyorum lenovada pivot