Neler Yeni

🔥İndirim MSI 27" 275QF WQHD IPS 180HZ 1ms Monitör 6799 TL

Mustiback

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Mustafa Gülduran
Fiyat güzelde pivot özelliği yok aşağı yukarıda oynamıyor galiba

Willerox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
emre çakmak
Bu monitör çıktığından beri bu fiyatı görmemiştir muhtemelen. 300nit 0.5ms gtg. Pivot olayını dert etmeyecekler için rakipsiz sanırım şuan.

Son düzenleme:

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
SERCAN UZUN
Bu monitör çıktığından beri bu fiyatı görmemiştir muhtemelen. 300cid 0.5ms gtg. Pivot olayını dert etmeyecekler için rakipsiz sanırım şuan.
1000048898.jpg

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Alican ekinci
kuveyttürk taksitlerinde faizsiz görünüyor doğrumu bir yanlışlık varmıdır sizce

GrittyFox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Felix Nageron
Forumda paylaşılan Lenovo 2K monitörde de aynı indirim söz konusu. ASUS 27" VG27AQ1A'da Vatan Bilgisayar üzerinde mağazadan teslime özel %5 indirim de gözüküyor. Biraz arasında kaldım.

erenismo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eren
Forumda paylaşılan Lenovo 2K monitörde de aynı indirim söz konusu. ASUS 27" VG27AQ1A'da Vatan Bilgisayar üzerinde mağazadan teslime özel %5 indirim de gözüküyor. Biraz arasında kaldım.
Lenovoyu link atabilir misin

GrittyFox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Felix Nageron

erenismo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eren
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önceki mesajda söylemeyi unuttum. Çok fazla ölü piksel çıkan kişi olmuştu. Belki görmemişsinizdir diye uyarmak istedim. İyi incelemek gerekiyor.
Siz olsanız hangisini alırdınız MSInin eksiği pivot ama MSI panelde daha iyi diye biliyorum lenovada pivot var

Önceki mesajda söylemeyi unuttum. Çok fazla ölü piksel çıkan kişi olmuştu. Belki görmemişsinizdir diye uyarmak istedim. İyi incelemek gerekiyor.
Siz olsanız hangisini alırdınız MSInin eksiği pivot ama MSI panelde daha iyi diye biliyorum lenovada pivot

Musty?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Mustafa TURNA
Siz olsanız hangisini alırdınız MSInin eksiği pivot ama MSI panelde daha iyi diye biliyorum lenovada pivot var

Siz olsanız hangisini alırdınız MSInin eksiği pivot ama MSI panelde daha iyi diye biliyorum lenovada pivot
tabii ki msi

GrittyFox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Felix Nageron

Dediğiniz gibi MSI çok daha iyi gözüküyor. Daha önce alt segmentte kötü bir MSI monitör tecrübem oldu. Bu modelin öyle olduğunu düşünmüyorum. Fakat ben kendi açımdan kampanyaları takip ediyorum. Sizi yönlendirmem doğru olmaz.

Tutar3727

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet TUTAR
Ölü piksel sorunu olduğu söyleniyor ikisi arasında kaldıysan msi

Top Bottom