Neler Yeni

Yardım MSI 27 G274QPF E2 alınır mı ?

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Jiyu
Selamünaleyküm, hayırlı günler arkadaşlar. 1 aydır ASUS monitörü kullanıyordum, iade talebi oluşturdum.
https://www.amazon.com.tr/ASUS-VG27AQ3A-FREESYNC-2560x1440-Monitör/dp/B0CB8JTSCF Monitör
Sizden ricam 7700XT ekran kartı ve PC hocası GG-13 için kaliteli bir monitör önerir misiniz?
Aradığım özellikler:
  • Valorant, CS2, PUBG ve Rainbow Six: Siege vb. FPS oyunlarını en akıcı ve en az gecikme ile oynamak.
  • RDR2 vb. oyunlar satın aldım. Akıcı ve güzel şekilde oynamak.
  • Dizi, film vb. izlerken ve bir şeyler okurken en kaliteli ve sağlıklı şekilde okumak için ekranın güzel olmasını istiyorum.
  • Gözü diğerlerinden daha az yoracak ve radyasyonu en az olan monitörü istiyorum
ASUS monitörü 7800 TL'ye aldım. En fazla 1K fazla para verebilirim. ASUS monitör'den daha iyi monitör önerir misiniz?
Amazon'dan almak istiyorum. Mümkünse satıcı Amazon değilse de güvenilir satıcıdan ve gönderen Amazon monitör önerir misiniz?
İade talebini oluşturduğum monitörü 7800 TL'ye aldım. En fazla 1k üstüne çıkabilirim. Amazon'dan alınacak , gönderen amazon şart.

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,222
İsim
Qwerty1029384756
Alınır.

• Üzgün
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Jiyu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Msı modellerinden birini düşünüyorum fakat amazondaki puanları 4.0 ve 3.9 :(
Bu modellerin çok önerildiğini gördüm , zaten asus ile msı arasında kalmıştım. Satıcı amazon diye asus almıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangisi ? ya da başka alternatif var mı ? Aoc , viewsonic , gigabyte ve philips önerenler de ama kararsızım :(
Puanları bu kadar düşük olmasa msı modellerinden birini alırım. Dey elektronik güvenilir mi ?
Satıcının amazon olmaması sıkıntı çıkarır mı ?

VBeyond

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Sarp Kurt
Açıkçası fps oyunlar için çok yüksek bir çözünürlük seçmişsin

1920x1080 bir monitör senin işini daha çok görür mümkün ise curved yerine flat screen tercih etmende fayda var

• Beğen

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,222
İsim
Qwerty1029384756
Bu modellerin çok önerildiğini gördüm , zaten asus ile msı arasında kalmıştım. Satıcı amazon diye asus almıştım
ASUS TUF monitörlerin sorunları olabiliyor. Kendim MSI monitör aldım Amazondan Ölü piksel veya başka bir sorunla karşılaşmadım.

Hangisi ? ya da başka alternatif var mı ? Aoc , viewsonic , gigabyte ve philips önerenler de ama kararsızım :(
Puanları bu kadar düşük olmasa msı modellerinden birini alırım. Dey elektronik güvenilir mi ?
Satıcının amazon olmaması sıkıntı çıkarır mı ?
Konu başlığındaki MSI G274QPF E2 modeline alınır dedim.

• Muhteşem

VBeyond

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Sarp Kurt
Ayrıca eklemek isterim ViewSonic 180 hz bir monitör kullanıyorum ve daha hiçbir sıkıntısını görmedim

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Jiyu
Açıkçası fps oyunlar için çok yüksek bir çözünürlük seçmişsin

1920x1080 bir monitör senin işini daha çok görür mümkün ise curved yerine flat screen tercih etmende fayda var
Daha önce monitör ya da masaüstü bilgisayar kullanmadım.
Ekran kartım 7700xt olduğu için , 2k monitör öneriyorlardı.
Ben de yıllardır 30 fps lol oynayan birisiyim. RDR2 , Cyberpunk , Witcher 3 vb. oyunlar oynarım diye 2k tercih ettim.
RDR2 satın aldım , battlefiled da almayı düşünüyorum.
Önceliğim fps oyunları ama aynı zaman da daha iyi oyunlar oynarım ve ekranım güzel olsun diye 2k düşünmüştüm.
Ne yazık ki ekran kartımda coil whine var , değişim yaptım ama olmadı..Şimdi de monitörle uğraşıyorum.
7700xt'yi 1080p'de kullanmak sıkıntı oluşturmaz mı ? kart 2k destekliyormuş.
1080p'de RDR2 gibi oyunları akıcı şekilde oynayabilir miyim ?
Son olarak ilk kullandığım monitör 2k monitör olduğu için 2k'dan devam et diyenler oldu

ASUS TUF monitörlerin sorunları olabiliyor. Kendim MSI monitör aldım Amazondan Ölü piksel veya başka bir sorunla karşılaşmadım.

Konu başlığındaki MSI G274QPF E2 modeline alınır dedim.
MSI'ın 2 modeli arasında fark var mı ? SRGB , gerçek MS değeri vb. farklar var mıdır acaba ?
Dey elektronikten alırsam sıkıntı olur mu ?

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,222
İsim
Qwerty1029384756
Ben de yıllardır 30 fps lol oynayan birisiyim. RDR2 , Cyberpunk , Witcher 3 vb. oyunlar oynarım diye 2k tercih ettim.
Önceliğim fps oyunları ama aynı zaman da daha iyi oyunlar oynarım ve ekranım güzel olsun diye 2k düşünmüştüm.
Ne yazık ki ekran kartımda coil whine var , değişim yaptım ama olmadı..Şimdi de monitörle uğraşıyorum.
Son olarak ilk kullandığım monitör 2k monitör olduğu için 2k'dan devam et diyenler oldu

MSI'ın 2 modeli arasında fark var mı ? SRGB , gerçek MS değeri vb. farklar var mıdır acaba ?
Dey elektronikten alırsam sıkıntı olur mu ?
Ben G2412F modelini aldım. Farklar var.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Jiyu
Ayrıca eklemek isterim ViewSonic 180 hz bir monitör kullanıyorum ve daha hiçbir sıkıntısını görmedim
View sonic'in msı ya da dell modellerinden daha iyi ne özelliği var acaba ?
Msı modellerini tercih etsem pişman olur muyum ? Marka diye ekran kartı ve monitör asus aldım ama hayal kırıklığı yaşıyorum

VBeyond

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Sarp Kurt

Dey elektronikten alırsam sıkıntı olur mu
öncelikle karar tamamen sana ait ben sadece öneri veriyorum fakat hayır bir sıkıntı yaşamazsın akıcılık konusunda

• Beğen

VBeyond

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Sarp Kurt
View sonic'in msı ya da dell modellerinden daha iyi ne özelliği var acaba ?
Msı modellerini tercih etsem pişman olur muyum ? Marka diye ekran kartı ve monitör asus aldım ama hayal kırıklığı yaşıyorum
kesinlikle ekstra bir özelliği yok fakat daha güvenilir olduğunu söyleyebilirim

• Beğen

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,222
İsim
Qwerty1029384756
Bu bütçede en iyisi bu mudur peki ? Satıcının dey elektronik olması sorun oluşturur mu ?
Satıcıyı bilmiyorum fakat monitör iyi bir modele benziyor.

• Beğen
Top Bottom