Neler Yeni

Yardım MSI 27" G27CQ4 E2 BU FİYATA ALİNİRMİ ?

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Cefika

sabanozsu

80+ Bronze
bu modelden aldım 1 adet olu pıksel cıkmıstı renklerı cok yapay geldı bana gercekcılıgı yoktu menusunden ayarlamak lazım dedıler menusude karmasık kurcaladım ama nafıle ısık sızması konusunda basarılıydı ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

yumrukmu attın nabtın
Ufak bir rage diyelim oyunla alakalı değil...

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Bir de bu var göz at istersen. AOC kalitesi + Pivot + IPS. Viewsonicde pivot yoktu.

bunu kullanmadım ama asus vg27aq1a modelını alıp kullanma sansım oldu oncelıkle ısık sızması bıraz bellı oluyor ama cok abartılı degıl menusu anlasılır ve net manzra moduna alınca efsane oluyodu dahılı hoparloru mevcut tatmın edıcı duzeyde benım sansıma 5 olu pıksel cıkmıstı bende ıade ettım

sabanozsu

80+ Bronze
bunu kullanmadım ama asus vg27aq1a modelını alıp kullanma sansım oldu oncelıkle ısık sızması bıraz bellı oluyor ama cok abartılı degıl menusu anlasılır ve net manzra moduna alınca efsane oluyodu dahılı hoparloru mevcut tatmın edıcı duzeyde benım sansıma 5 olu pıksel cıkmıstı bende ıade ettım
Aoc 24g2spu vardı bende aoc cidden kalitelidir aoc alacagım ya öyle duruyor

Palo DAYI 👑

80+ Gold

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Cefika
ama 23.8 ınc ona gore 2k da 27 ınc daha ıyı olur 2k 24ınc kullananına hıc denkk gelmedım
+1 biraz oyun oynayanların keyif yapması için olan bir model gibi :D
Şahsen ben olsam bu seçenekler arasından ne alacağımız bilemezdim. Atarken bile kararsız kaldım 😅

24 küçük kalır dersen, son 1 adet bir de

sabanozsu

80+ Bronze
+1 biraz oyun oynayanların keyif yapması için olan bir model gibi :D
Şahsen ben olsam bu seçenekler arasından ne alacağımız bilemezdim. Atarken bile kararsız kaldım 😅
İşte bende kararsızım hocam baya hemde İncehesap gaming gecesinimi beklesem diyorum çünkü oradan 1 ay önce 3.999 TL'ye 27 inç G3 Samsung düşürmüştüm 165 hz belki bu cuma 2k bisimi gelir diyorum kafalar karışık ya :)

Palo DAYI 👑

80+ Gold
bence fps oyuncusu degılse 27ınc almalı

İşte bende kararsızım hocam baya hemde İncehesap gaming gecesinimi beklesem diyorum çünkü oradan 1 ay önce 3.999 TL'ye 27 inç G3 Samsung düşürmüştüm 165 hz belki bu cuma 2k bisimi gelir diyorum kafalar karışık ya :)
acele etme ozaman bekle mesela ben gecen cuma degıl ondan oncekı cuma xbox gamepad kacırdım sıte cokmustu bu cuma yanı dun 8 dk ugrastım aldım pazartesı teslım edılecek :)

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Cefika
Bazen düşüyor bende G4 27" 240Hz IPS düşürdüm 5kya baya iyi fiyata.

sabanozsu

80+ Bronze
Ozaman beklemek en mantıklısı bu cuma bişi dusmesse ayarlarım bisiler artik
Bazen düşüyor bende G4 27" 240Hz IPS düşürdüm 5kya baya iyi fiyata.
bence fps oyuncusu degılse 27ınc almalı

acele etme ozaman bekle mesela ben gecen cuma degıl ondan oncekı cuma xbox gamepad kacırdım sıte cokmustu bu cuma yanı dun 8 dk ugrastım aldım pazartesı teslım edılecek :)

Top Bottom