Neler Yeni

🔥Msı 27" Mag 275QF |6.934,05 TL|🔥

tamam hocam teşekkür ederim, ben /00 olan modele bakıyormuşum zaten. garanti bonus kartımda 650 lira bonus var, sadece hepsiburada ve n11'de kullanabiliyorum. bonusu da kullanmak istemiştim aslında ama bu model sanırım hepsiburada'da ve n11'de yok. ama yarın iyi bir indirim olursa alabilirim. takip edeceğim teşekkürler.

Hocam bununla msi g274qpf e2 modeli arasında hangisi neden tercih edilmeli yardımcı olabilir misin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

G274qpf e2 modeli de 8100₺ şu anda
O modelin incelemesi yok bilmiyorum.
bu fiyatlara yok hocam 1200tl fark için değmez msi iyidir
tamam hocam teşekkür ederim, ben /00 olan modele bakıyormuşum zaten. garanti bonus kartımda 650 lira bonus var, sadece hepsiburada ve n11'de kullanabiliyorum. bonusu da kullanmak istemiştim aslında ama bu model sanırım hepsiburada'da ve n11'de yok. ama yarın iyi bir indirim olursa alabilirim. takip edeceğim teşekkürler.
Hocam Amazon olan ikinci elmiş dikkat edin. İncehesapta var.

güzel alınabilinir

Siz lenovo r27qe modelini incelemiştiniz o alınır mı peki eksileri nedir 7000 civarı şu anda
Alınmaz hocam. Kalite kontrol çok sıkıntılı. O zaman en yakın muadil modelle arasındaki fiyat farkı 1.5-2k idi. Şu an çok yok.

Alınmaz hocam. Kalite kontrol çok sıkıntılı. O zaman en yakın muadil modelle arasındaki fiyat farkı 1.5-2k idi. Şu an çok yok.
2K monitör arayan biri olarak işte o fiyat bandında msi g274qpf e2 bir de bu philips modeli var dediğiniz gibi düzgün incelemesi yoksa karar vermek zor hala yarını bekleyeceğim

Hocam şuan alınabilecek sence 3 5 kadar monitör ekleyip bi konu açsan olurmu 2k ips 27 olanalrdan malum senin bilgin çok

Geri