Neler Yeni

MSI 27" OPTIX G273QF Alınır mı?

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Güzel monitör de Curved değil ya. Tek monitör kullanacaksan Curved almak daha mantıklı

aiginas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
AKIN ERALP

arkadaşlar bu mönitörü almaya değer mi büyük indirim var kaçırmak istemiyorum
sakın msi alma rtings sitesine göre çok bariz bir şekilde çok kötüler alcakların listesi gaming göre dizili
sırası ile
gigabyte m27q geçen gün 3500 satıldı yoksa bunu alacaktım
DELL 27" S2721DGF bu yorumu yazmadan 3 dakika önce satın aldım
lg lg 27gl83a-b 600 tl 500 tl az param olsa yada bu durum beni zora sokacak olsaydı bunu alırdım
başka birşeye bakma 1 haftadir araştıyorum en iyi seçenekler bunlar
ekran kartını da takma ben 1070 ekran kartım için aldım bunu gerçi sadece dota2 ve cs:go oynuyorum ama ekran kartı piyasa düşünce bedava olacak 2080'ler 3000-4000 liraya alacaksın minning bir şekilde biterse
edit: bu yazdıklarımın hepsinin detaylı açıklarımı yapardım ama yoruldum bakmadan :D
alacağın monitörü rtings sitesine yazdığın an sana tüm detayları ile durumu anlatıyor zaten
msi durumu kötü listeyide gaming göre ayarladım zaten oradan sırasıyla bütçene en uygun olanı al
ama 3000-3600 tl arasında en iyisi bu yukarıdağı attığım 3 modeldi
gigabyte da fiyatı yükseltti alamadık :D

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Bence PC yi aldıysan ona göre al mesala PC in 2k da istediğin performansı veremiyebilir o yüzden 1080p bakabilirsin
Belki Film veya dizi izleyecek. Herseşe sadece oyun gözünden bakmayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emre Taş

Fordon Greeman

80+ Bronze
Oynadığın oyuna bağlı, ben 3070 ile 2k kullanıyorum ancak şahsi tercihim 3060 ile 1080p kullanmak olurdu. 2k'dan daha yüksek performans verecektir. 27 inç için ise 1080p 27 inç ekranda daha kötü görünebileceğinden 24 inç tavsiye etmiştim ancak o çok önemli değil tercih meselesi sonuçta.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Kerem Ergüder
sakın msi alma rtings sitesine göre çok bariz bir şekilde çok kötüler alcakların listesi gaming göre dizili
sırası ile
gigabyte m27q geçen gün 3500 satıldı yoksa bunu alacaktım
DELL 27" S2721DGF bu yorumu yazmadan 3 dakika önce satın aldım
lg lg 27gl83a-b 600 TL 500 TL az param olsa yada bu durum beni zora sokacak olsaydı bunu alırdım
başka birşeye bakma 1 haftadir araştıyorum en iyi seçenekler bunlar
ekran kartını da takma ben 1070 ekran kartım için aldım bunu gerçi sadece dota2 ve cs:go oynuyorum ama ekran kartı piyasa düşünce bedava olacak 2080'ler 3000-4000 liraya alacaksın minning bir şekilde biterse
Siz ne kadara nerden aldınız acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oynadığın oyuna bağlı, ben 3070 ile 2k kullanıyorum ancak şahsi tercihim 3060 ile 1080p kullanmak olurdu. 2k'dan daha yüksek performans verecektir. 27 inç için ise 1080p 27 inç ekranda daha kötü görünebileceğinden 24 inç tavsiye etmiştim ancak o çok önemli değil tercih meselesi sonuçta.
Teşekkür ederim test sonuçlarından çok kötü performanslar görmemiştim o yüzden sordum film dizi çok izleyen biriyim yinede tavsiye etmez misiniz

Güzel monitör de Curved değil ya. Tek monitör kullanacaksan Curved almak daha mantıklı
Başka bir mönitörüm var ama 60hz samsung

Fordon Greeman

80+ Bronze
Film veya diziler zaten 2k değil genelde 1080p bulunuyor. 2k da bulunur elbet. 3060 ile 2k kullanmak istiyorsanız sizin tercihiniz tabi. Ama genel olarak o kartla 1080p kullanıldığından söylemek istedim.

aiginas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
AKIN ERALP
Siz ne kadara nerden aldınız acaba

Teşekkür ederim test sonuçlarından çok kötü performanslar görmemiştim o yüzden sordum film dizi çok izleyen biriyim yinede tavsiye etmez misiniz

Başka bir mönitörüm var ama 60hz samsung
itopyadan aldım ben dell'i eğer kredi kartına taksitle alacaksanız hepsiburada'dan alın eğer sorunlu bir ürün gelirse iade etmesi daha kolay olur ama ben peşin aldım bu arada vade farkı ile itopya ile hepsiburada aynı paraya geliyor yukarıda dediğim monitörler harici de monitör bakma
ips 2k 1 ms monitörler arasında pişman olursun bu fiyat bandında 1 haftadır kafa yırttım anca 500 lira sadece küçük zevkler için aldım ekranda usb olsun 2020 model olsun diye
şu ekran kartı olayını takma sana diyorum 1070 için aldım :D
edit: 75 hz değil monitör
amazon açıklaması yanlış 3100 tl f/p en iyis bu 2k da
bu benim aldığım
taksitle alacaksan
buda 3500 satıldı 3 gün önce o yüzden alamadığım

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Kerem Ergüder
itopyadan aldım ben dell'i eğer kredi kartına taksitle alacaksanız hepsiburada'dan alın eğer sorunlu bir ürün gelirse iade etmesi daha kolay olur ama ben peşin aldım bu arada vade farkı ile itopya ile hepsiburada aynı paraya geliyor yukarıda dediğim monitörler harici de monitör bakma
ips 2k 1 ms monitörler arasında pişman olursun bu fiyat bandında 1 haftadır kafa yırttım anca 500 lira sadece küçük zevkler için aldım ekranda usb olsun 2020 model olsun diye
şu ekran kartı olayını takma sana diyorum 1070 için aldım :D
edit: 75 hz değil monitör
amazon açıklaması yanlış 3100 TL f/p en iyis bu 2k da
bu benim aldığım
taksitle alacaksan
buda 3500 satıldı 3 gün önce o yüzden alamadığım
Çok teşekkür ederim usta çok yardımcı oldun gerçekten
arkadaşın yorumunads çok katılmadım sonuçta oyunlsrda 1080p ye de çekebilirim o yüzden banada mantıklı geliyor attığın siteden araştıracağım msi neden kötü
gigabyte daha mantıklı geldi şuan

Daha kaliteli hocam
Usta attığın mönitör 75hz ve QHD mantıklı değil

Fordon Greeman

80+ Bronze
Çok teşekkür ederim usta çok yardımcı oldun gerçekten
arkadaşın yorumunads çok katılmadım sonuçta oyunlsrda 1080p ye de çekebilirim o yüzden banada mantıklı geliyor attığın siteden araştıracağım msi neden kötü
gigabyte daha mantıklı geldi şuan

Usta attığın mönitör 75hz ve QHD mantıklı değil
2k monitörde 1080p'ye çekmek 1080p monitöde 1080p oynamaktan çok daha kötü görüntü verir hocam. Aynı şey filmler için de geçerli ancak oyunlarda daha çok hissedilir.

Top Bottom